Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mircea Ionescu Quintus, decedat în urmă cu doi ani

Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mircea Ionescu Quintus, decedat în urmă cu doi ani

Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mircea Ionescu Quintus, decedat în urmă cu doi ani.

România TV continuă campania pro-Firea difuzând în buletinul de știri de la ora 11 o serie de declarații făcute de Mircea Ionescu Quintus în campania din 2016 în care a susținut-o pe Gabriela Firea și l-a criticat pe Nicușor Dan. Fostul lider liberal, Mircea Ionescu Quintus, a decedat în septembrie 2017.

România TV a preluat postarea lui Liviu Pleșoianu de pe  Facebook , în care amintea declarațiile lui Quintus: „Domnul acesta… Dan, cum îl cheamă, Nu înseamnă nimic pentru București și nici nu poate să facă nimic pentru București! În fruntea Bucureștiului… să ne ierte Dumnezeu! Doamna Firea e un lider! Poate să conducă cum trebuie Bucureștiul!”

Sursa: Captură România TV


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”