Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mircea Ionescu Quintus, decedat în urmă cu doi ani

Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mircea Ionescu Quintus, decedat în urmă cu doi ani

Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mircea Ionescu Quintus, decedat în urmă cu doi ani.

România TV continuă campania pro-Firea difuzând în buletinul de știri de la ora 11 o serie de declarații făcute de Mircea Ionescu Quintus în campania din 2016 în care a susținut-o pe Gabriela Firea și l-a criticat pe Nicușor Dan. Fostul lider liberal, Mircea Ionescu Quintus, a decedat în septembrie 2017.

România TV a preluat postarea lui Liviu Pleșoianu de pe  Facebook , în care amintea declarațiile lui Quintus: „Domnul acesta… Dan, cum îl cheamă, Nu înseamnă nimic pentru București și nici nu poate să facă nimic pentru București! În fruntea Bucureștiului… să ne ierte Dumnezeu! Doamna Firea e un lider! Poate să conducă cum trebuie Bucureștiul!”

Sursa: Captură România TV

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Planeta sexuală Moldova / Agresoarea avea un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii

2 Mariana Moculescu s-a pozat aproape goală, într-o poziție sexuală! Cică e bonus pentru fani....

3 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?

4  Vlăduța Lupău, știți, aia despre care a întrebat Florin Călinescu ce a întrebat...

5 „Nu va mai reveni pe teren”