Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mircea Ionescu Quintus, decedat în urmă cu doi ani

Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mircea Ionescu Quintus, decedat în urmă cu doi ani

Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mircea Ionescu Quintus, decedat în urmă cu doi ani.

România TV continuă campania pro-Firea difuzând în buletinul de știri de la ora 11 o serie de declarații făcute de Mircea Ionescu Quintus în campania din 2016 în care a susținut-o pe Gabriela Firea și l-a criticat pe Nicușor Dan. Fostul lider liberal, Mircea Ionescu Quintus, a decedat în septembrie 2017.

România TV a preluat postarea lui Liviu Pleșoianu de pe Facebook, în care amintea declarațiile lui Quintus: „Domnul acesta… Dan, cum îl cheamă, Nu înseamnă nimic pentru București și nici nu poate să facă nimic pentru București! În fruntea Bucureștiului… să ne ierte Dumnezeu! Doamna Firea e un lider! Poate să conducă cum trebuie Bucureștiul!”

Sursa: Captură România TV

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

2 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 Valentino Gogu, un român de 72 de ani care fugit în anii 80 în America, a rămas fără job după închiderea emble…