SEMNE? Un mare ziar american deschide o redacție în România!

SEMNE? Un mare ziar american deschide o redacție în România!

Semne? Un mare ziar american deschide o redacție în România!Publicatia americana Newsweek va avea o editie romaneasca, lansata de jurnalistii care au demisionat, in ultima parte a anului trecut, de la Romania libera, potrivit informatiilor HotNews.ro. Sabin Orcan, fostul sef editorial de la Romania libera, a publicat in ultima vreme, pe Facebook, mesaje referitoare la lansarea unui nou proiect de presa, iar vineri seara a pus pe pagina sa o poza de profil ce include logo-ul Newsweek.

Potrivit informatiilor HotNews.ro, este vorba despre o publicatie tiparita si online, care ar urma sa para nu mai devreme de aprilie. Periodicitatea editiei tiparite va fi saptamanala.

Din echipa fac parte, potrivit informatiilor HotNews.ro , Mircea Marian, Silviu Sergiu, Mihai Duta, Catalin Prisacariu, Flavia Dragan, Ramona Ursu, Petre Badica, Razvan Chiruta, Razvan Scaesteanu, Petru Zoltan. Alaturi de acestia, la Newsweek vor lucra mai multi colaboratori.

Titlul este luat in sistem de franciza, iar societatea editoare ii are ca asociati pe Sabin Orcan, actionar majoritar, alaturi de fostii membri ai echipei de la Romania libera. Pentru lansarea acestui titlu in Romania, au avut loc mai multe intalniri cu reprezentantii Newsweek, la Londra si la Bucuresti.

In curs de actualizare...


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale