Senatorul Alexandru Cordoș s-a autosupendat din funcțiile deținute în PSD

Senatorul Alexandru Cordoș s-a autosupendat din funcțiile deținute în PSD

Senatorul social-democrat Alexandru Cordoș a anunțat sâmbătă că se autosuspendă din toate funcțiile deținute în PSD. "Mă autosuspend pentru a nu implica PSD în situația juridică pe care o voi clarifica în justiție. Am încredere în justiție", a anunțat senatorul Alexandru Cordoș prin intermediul unui comunicat de presă transmis sâmbătă AGERPRES.

Decizia senatorului clujean vine după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis vineri, la propunerea DNA, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Mihaielei Lucia Cordoș, soția sa , acuzată de trafic de influență în formă continuată.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

În același dosar este urmărit penal și senatorul Alexandru Cordoș, dar și fiica sa, Andreea Alexandra Cordoș, pentru complicitate la trafic de influență în formă continuată.

Alexandru Cordoș se află la al doilea mandat în Parlamentul României. El a ocupat în perioada 1994 — 2008 funcția de vicepreședinte al Organizației Municipale Cluj-Napoca, iar din 2008 până în prezent funcția de președinte executiv al organizației județene a PSD Cluj. El era și membru în Consiliul Național al PSD. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Ați văzut ce frumos s-a întors cheița după faza cu „Ciolacu e tătic”?

2 VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

3 „Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”

4 „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”

5 Dedesubturile unui scandal politico-matrimonial de mahala