Senatorul Allen Coliban, desemnat candidat al USR la Primăria Braşov

Senatorul Allen Coliban, desemnat candidat al USR la Primăria Braşov

Senatorul Allen Coliban a fost desemnat, prin vot intern, candidat al USR la Primăria Braşov, au anunţat reprezentanţii organizaţiei braşovene a formaţiunii politice, vineri, într-o conferinţă de presă.

Coliban a precizat că programul politic pentru alegerile de anul viitor va fi dezvoltat împreună cu ceilalţi candidaţi pentru funcţiile de consilieri locali, în echipă, menţionând printre domeniile care vor fi cuprinse în acesta problemele de trafic şi lipsa canalizării în anumite zone ale oraşului, precum şi "o perspectivă strategică" asupra dezvoltării noilor cartiere de locuinţe, educaţia şi mediul.

La fel ca şi în cazul lui Paul Ciocan, desemnat recent candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov, o decizie finală se va lua în perioada următoare, în cadrul Alianţei, după discuţii cu partenerii de la PLUS.

Candidatul la Primăria Braşov a fost ales în urma unui scrutin intern, cu două runde de dezbateri, la care au avut acces şi braşovenii, Coliban fiind preferat de membrii de partid faţă de contracandidatul său Claudiu Dumitriu.

Allen Coliban se prezintă ca fiind absolvent de două facultăţi, Calculatoare şi Marketing, cu o experienţă profesională de 10 ani în industria IT, 8 ani în consultanţă de business şi fonduri europene, 6 ani în dezvoltare organizaţională şi managementul performanţei.

La ultimele alegeri parlamentare, a fost ales senator pe listele USR, fiind primul său mandat în Parlament. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO „Pământul le ardea sub picioare, marea fierbea” / Cum i-au alungat ucrainenii pe ruși de pe Insula Șerpilor