SENZAȚIONAL! Dragnea, UMILIT TOTAL pe pagina de Facebook după mesajul de condoleanțe. De la „Și tu nu ai nici măcar febră...”, până la „Marș, mă!”

SENZAȚIONAL! Dragnea, UMILIT TOTAL pe pagina de Facebook după mesajul de condoleanțe. De la „Și tu nu ai nici măcar febră...”, până la „Marș, mă!”

Dragnea, umilit total pe pagina de Facebook după mesajul de condoleanțe. De la „Și tu nu ai nici măcar febră...”, până la „Marș, mă!”.

Iată câteva dintre sutele de mesaje:

Eduard Petre Cata ipocrizie!! De fapt nu ma mira din partea unor hoți și trădători!Voi nu o sa ajungeti niciodată nici la degetul mic a Monarhiei și a Majestatii sale Regele Mihai I!
Tu ești un condamnat!

Cristolovean George Și tu nu ai nici măcar febră...

Marius Maries Sper ca nu ati votat acea lege prin care bugetul era saracit anual de milioane de euro pentru huzurul ''mostenitorilor casei regale'','' duda si compania''...

Dobrea Mirela Acuma poti sa-ti pui o coroana pe cap, si sa te auto-proclami rege, ca presedinte nu o sa ajungi niciodata, gunoiule!!!!

Doina Doinita Comunistule du.te dupa el imi aduc aminte de o alta pleava a societatii care nu l.a primit in românia si era tot psd.ist ,si acum vi cu regrete cine sa va creada mincinosilor !

Andrei Stefan Puteti aspira acum la pozitia de rege al Romaniei.

Șovagău Mihai Cum sa scrieti asa ceva aghiotantilor !?
"Regele Mihai a luptat pentru o Românie întreagă, democratică și europeană, care-și respectă propria tradiție și propriile valori naționale. Testamentul său politic este limpede și nu avem decât să-l urmăm toți, indiferent de convingerile politice!"
Adica faceti exact invers, dar voi promovati aceste valori ...See More

Berendei George Livache! Protestăm și noi ceva?
Lasă dreaqu lamentările și fi brb! Te ascunzi după doliu?
Găsește întotdeauna cite o scuză! Statul paralel, prințul Dudă sau inalta poartă.

Răzvan Avram Dumnezeu sa-l ierte. Tu pentru ce lupti Liviule? Ca pana acum,nu ai facut nimic bun ca sa intri in istorie...

Adi Oros D le Dragnea....nu m am putut abtine sa nu va scriu doua randuri.Dvstra sunteti exact opusul a ceea ce a reprezentat Regele pt noi si tara noastra.Istoria o sa va aminteasca exact dupa ceea ce faceti.O pata neagra pe un steag destul de colorat.Sper ca dormiti bine si linistit...
LikeShow more reactions · Reply · 1 · 8 mins

Adrian Tuglea Intelegeti voi viata Regelui Mihai si iubirea pentru Romania cat poate sa inteleaga o furnica din explozia unei supernove!

Staicu Ion Du-te dupa el infractor condamnat definitiv...in semn de respect o sa vin sa ma pis... pe mormantul tau zilnic!

Florea Elena Sa doresti moartea cuiva sau sa te bucuri de moartea cuiva este ceva de neimaginat. ..mai devreme sau mai târziu toti avem același drum...sa nu aruncamcu vorbe urate ...

Marius Vasiliu Daca era lasat dupa 90 sa conduca,altfel arata acum Romania,regretele sunt de prisos in momentul de fata...

Marian Neneciu Tăiați ajutorul social de 27 mil de euro, gata cu capusele

Georgeta Ciurdea La tine tristețe băi parazitul societății românești, nu voi FSN. În ani 90 nu iați dat voie să intre în țară. Lați întors înapoi de la aeroport, nu iați dat voie săşi viziteze țara lui mamă.

Bucur Maria Concret, Dl Dragnea, Ce a făcut Regele pentru România ?? !!
A construit o școală, a construit un spital ...nuuuu, Dl Dragnea, dar a luat și I sa dat foarte mult din munca poporului roman.....
Câtă ipocrizie la politicienii noștri !!...See More

Cornel Rusu O coincidență destul de stranie și oarecum ciudată ,astăzi dimineață a fost aprobată mutual împreună cu încă 21 de legi legea privind anumite privilegii acordate familiei regale ca peste câteva ore să fie anunțată încetarea din viață a fostului rege al României,desigur o pură și simplă coincidență !

Ana Stancu Mai ne lasi cu vrajeala asta, ti se rupe tie

Adrian Adrian G iar vorbeste asta in numele poporului roman. In sufletul tau, nu al nostru. Gata, i-ai dat bani retei, te face principe de teleorman hohenzollern sigmaringen. Daca te durea faceai referendum sa vezi ce vrea poporul: sa le dea bani sau nu.

Cornel Csaba Leopold De bine , de rău Regele a făcut ceva pentru poporul lui . Dar tu ...ne-ai adus în râpă...

Kalu Kalubaron A murit un om ...nu un Rege ....Dumnezeu sa-L ierte !! Voi insa ca si alesi votati democratic de noi stim ce salarii aveti , pe cand Casa Regala nu spune cat primeste din munca poporului pe care nu-l pastoreste de multa vreme ...Corect este ?

Marius Mitrofan Marş MĂ!!!

Vleju Florin IPOCRITULE

Daniela Andrei Liviule fi tare

Baro Rom Vei fi la fel de indurerat cand va muri Ilici Ceaușovski, tatuca?

Tap Cristi Domnule Liviu Dragnea, ați pomenit Numele lui Dumnezeu. Vă rog, nu-l mai pomeniți că o să vă judece aspru pentru ipocrizia dumneavoastră.

Baciu Fanut D-zeu sa-l ierte ! Domnule Dragnea ați uitat când gloata PSD-istă l-au fugărit pe aeroport?

Iulica Popa Panà la 6 sàptàmani sà te ia si pe tine la el sa faci un guvern de PENALI!!

Vasi Buftea Doamne cat de bine era sa fi fost tu, condamnatule, în locul lui!

Maria Albu Cata ipocrizie pe acest taranoi ,,ca sa vezi ,,profund intristat,, mai tarane ,lasa .te de bancuri ca nici dracu nu te crede

Cristofor Bob Odihneasca-se in pace! Totusi, de ce trebuie ca urmasii lui sa primeasca anual 25 de milioane de euro din partea statului roman?!...

Nicu Glodeanu Dl Dragnea te rog frumos sa ii ierți pe oamenii care în aceste clipe grele pentru toți Românii nu au altceva mai bun decât să jignească ,sunt oameni mici fără cultură și care pt ei a jigni este un mod de viață --Dumnezeu să-l ierte pe regele nostru Mihai .

Corneliu Marinescu Dacă tu toată gașcă voastră ați fi partiot 1% ca Regele Mihai era bine.Dar voi uitați repede ca tătuca voastră iluescu nu ia dat voie să vină in tara lui.

Mihaela Popescu Si u pentru ce anume lupti Dragneo? Poate te pui u rege!Esti un nimic efectiv , marele intelectual din franzela!

Neamu Ioana In sufletul tau nu in a noastre!

Marius Andrei Păcat ca nu vom putea vorbi asa si despre domnia ta!

Tony Antonel Tu urmezi acu

Cristian Andreescu Duie Mragnea

Constantin Popescu A scăpat iar Iliescu !

Gigel Racareanu Tu nu mureau Dragnea

Elena Mariana Chiper POATE.VREI SA-I IEI LOCUL REGELUI, POST LIBER !!!!

Mircea Maieron SA ITI PARA DOAR RAU, DAR SA NU DAI LEGI SI BANI DIN VISTERIA TARII asa zisei case regale CA NU TE MAI VOTEZ

Ionut Oprea Tu ai suflet ? Interesele-s mai presus de orice !

Gabriel Bogdan Astept momentu sa te plang

Eduard Ionut Tu cand urmezi? 

Leti Leti Tu cân îl urmezi?????ar fi cazul

Marius Bunea Si lui Iliescu nici mucii nu i curg !!

Coman Constantin Tu urmezi!

PICU Liviule, poți aspira acum ca rege al României, ai ceva şanse

Daniela Dani Ptiu draceee!Cate dureri ai tu Liviu,asta mai lipsea!!

Cristolovean George Și tu nu ai nici măcar febră...





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...