SENZAȚIONAL Dan Alexe povestește ce-au făcut imbecilii de la Antena 3 în timpul audierii lui Kovesi!

SENZAȚIONAL Dan Alexe povestește ce-au făcut imbecilii de la Antena 3 în timpul audierii lui Kovesi!

SENZAȚIONAL Dan Alexe povestește ce-au făcut imbecilii de la Antena 3 în timpul audierii lui Kovesi!

Ce a scris pe Facebook respectatul jurnalist și scriitor, corespondent al Europei Libere la Bruxelles:

„A venit lângă mine una de la Antena 3…

Azi, intrat eu în Parlamentul European, ca să urmăresc audierile candidaților pentru postul de Procuror UE, m-am așezat pe un loc liber rezervat presei, cu dezinvoltura omului care știe că scaunele alea din Parlamentul European nu sunt numerotate și nu se țin din timp. M-am așezat așadar pe primul scaun gol, cu alte scaune goale în dreapta mea, împingând spre dreapta o gentuță abandonată între două microfoane.

A început nefericitul candidat german, Andres Ritter (avea să obțină doar un vot din 24, față de 12 pentru Kovesi)… Vorbea omul in germană, întrebările veneau in toate limbile, eu imi țineam fluxul in direct pe live blog.

După vreo juma de oră apare o creatură tunsă scurt care s-a răstit la mine în engleză aproximativă că i-am luat locul. I-am răspuns, în româna pe care o merita, că locul e al celui care stă pe el. A plecat nemulțumită, bombănind că m-am făcut că nu văd gentuța care îi marca teritoriul, chit că ea nu avea de gând să folosească acel teritoriu.

A revenit după vreo oră, cât vorbea candidatul francez, și a început să se plângă iar, peste capul meu, tare, cu alți doi, că i-am luat locul. După care iar a plecat.

Apoi, când a intrat Kovesi, au revenit toți, vreo patru sau cinci, grăbindu-se să filmeze. — "Ce-a zis, bă, care era punctul doi?” etc.

"Sunt echipa de la Antene”, mi-a suflat cineva.

Creatura cu păr scurt și-a pus un pic casca pentru traduceri, pentru că se vorbea într-o limbă străină. Apoi iar au plecat, toți, supărați pe mine că ocupasem un loc pe care nu aveau de gând să stea. Bănuiesc că au filmat-o pe Codruța părăsind Parlamentul European.

Cam asta a fost prestația echipei de la Antene azi în Parlamentul European. Puteau, desigur, să stea la București, că audierile s-au transmis în direct, oricum.”Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului și contractului de energie electrică

2 DOCUMENT / Ce trebuie să faci ca să închei un nou contract pentru energia electrică? ANRE arată pașii de urmat d…

3 SURSE Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, cercetat disciplinar după ce a fost prins petrecând cu peste …

4 FOTO Imaginea care demontează apărarea lui Gavriș / Ministrul de Interne reacționează

5 Membru marcant al Mafiei, ucis cu sânge rece de un lucrător român. La audieri a spus că a fost nevoit să-și ap…