SENZAȚIONAL Dan Alexe povestește ce-au făcut imbecilii de la Antena 3 în timpul audierii lui Kovesi!

SENZAȚIONAL Dan Alexe povestește ce-au făcut imbecilii de la Antena 3 în timpul audierii lui Kovesi!

SENZAȚIONAL Dan Alexe povestește ce-au făcut imbecilii de la Antena 3 în timpul audierii lui Kovesi!

Ce a scris pe Facebook respectatul jurnalist și scriitor, corespondent al Europei Libere la Bruxelles:

„A venit lângă mine una de la Antena 3…

Azi, intrat eu în Parlamentul European, ca să urmăresc audierile candidaților pentru postul de Procuror UE, m-am așezat pe un loc liber rezervat presei, cu dezinvoltura omului care știe că scaunele alea din Parlamentul European nu sunt numerotate și nu se țin din timp. M-am așezat așadar pe primul scaun gol, cu alte scaune goale în dreapta mea, împingând spre dreapta o gentuță abandonată între două microfoane.

A început nefericitul candidat german, Andres Ritter (avea să obțină doar un vot din 24, față de 12 pentru Kovesi)… Vorbea omul in germană, întrebările veneau in toate limbile, eu imi țineam fluxul in direct pe live blog.

După vreo juma de oră apare o creatură tunsă scurt care s-a răstit la mine în engleză aproximativă că i-am luat locul. I-am răspuns, în româna pe care o merita, că locul e al celui care stă pe el. A plecat nemulțumită, bombănind că m-am făcut că nu văd gentuța care îi marca teritoriul, chit că ea nu avea de gând să folosească acel teritoriu.

A revenit după vreo oră, cât vorbea candidatul francez, și a început să se plângă iar, peste capul meu, tare, cu alți doi, că i-am luat locul. După care iar a plecat.

Apoi, când a intrat Kovesi, au revenit toți, vreo patru sau cinci, grăbindu-se să filmeze. — "Ce-a zis, bă, care era punctul doi?” etc.

"Sunt echipa de la Antene”, mi-a suflat cineva.

Creatura cu păr scurt și-a pus un pic casca pentru traduceri, pentru că se vorbea într-o limbă străină. Apoi iar au plecat, toți, supărați pe mine că ocupasem un loc pe care nu aveau de gând să stea. Bănuiesc că au filmat-o pe Codruța părăsind Parlamentul European.

Cam asta a fost prestația echipei de la Antene azi în Parlamentul European. Puteau, desigur, să stea la București, că audierile s-au transmis în direct, oricum.”




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...