Separatist prorus din Herson, despre strategia forțelor rusești: Când ne retragem de fapt avansăm VIDEO

Separatist prorus din Herson, despre strategia forțelor rusești: Când ne retragem de fapt avansăm VIDEO

Kirill Stremousov, liderul adjunct al autorității impuse de Rusia în Herson, a explicat în timpul unei emisiuni în direct la postul Russia-1 strategia pe care forțele invadatoare o utilizează.

Stremousov a vorbit despre strategia pe care forțele ruse o utilizează în Herson. FOTO EPA-EFE

Stremusov a intervenit, luni, în emisiunea prezentatoarei Olga Skabeeva, care l-a întrebat despre situația de pe frontul din Herson, deoarece „Zelenski raportează succese în acea zonă”.

Amintim că luni au apărut primele informații potrivit cărora armata ucraineană a reușit spargă frontul rusesc din această regiune.

Prezentatoarea TV l-a mai întrebat pe separatistul prorus despre „numărul uriaș” de relatări cu privire la exploziile care ar fi avut loc în centrul, dar și la periferia orașului ucrainean Herson.

„În primul rând permiteți-mi să mă repet, nu înlăturăm de pe agendă faptul că acum suntem un teritoriu rusesc”, a răspuns Stremousov, referindu-se la faptul că liderul de la Kremlin a oficializat alipirea a patru teritorii ucrainene ocupate vinerea trecută.

Oamenii ar trebui să își amintească de asta și să fie conștienți de acest lucru”, a afirmat șeful adjunct al autorității impuse de Rusia în Herson, menționând că în legătură cu exploziile care au fost semnalate nu are informații care ar putea să le confirme.

Revenind la toate acele contraofensive, după cum le zic unii oameni, știți, este ca o placă stricată. Practica arată că toate acele contraofensive se termină în derută completă și eliminarea letală a celor care sunt în ofensivă. Acesta este motivul pentru care nu intrăm în panică”, a afirmat Stremousov, desconsiderând progresele înregistrate de armata ucraineană.

Acesta s-a filmat, luni, având în fundal podul Antonovski pentru a sublinia că se află în Herson, în contextul în care la sfârșitul lunii august el a făcut apel la calm dintr-un hotel de cinci stele din Rusia.

În emisiunea difuzată la postul Russia-1, Stremousov a declarat că în orașul Hersontotul este stabil, totul este bine, nimeni n-a străpuns pe nicăieri”.

Strategia forțele invadatoare din Herson

Dar știți, cel mai interesant lucru, l-am spus într-o emisiune TV, le-am amintit inamicilor noștri care acum bastardizează ucraineana doar pentru a nu vorbi rusa: inamicilor, amintiți-vă de manevra noastră tactică. Când ne retragem înseamnă că înaintăm”, a explicat Stremosov.

De asemenea, el a făcut referire și la „mama natură” care ar fi dus la încurcarea ofensivei lansate de ucraineni din pricina ploilor.

Ei pur și simplu au rămas blocați în noroi și forțele noastre aerospațiale i-au spulberat pe acei ucraino-naziști dar asta este o altă poveste”, a afirmat el, înainte de a concluzia că în acest moment „nu există riscuri sau probleme în regiunea Herson”.

Invitații din studio nu s-au arătat prea încrezători în relatarea lui Stremousov.

În plus, o hartă care a fost publicată, marți, pe un canal de Telegram rusesc demonstrează eficiența strategiei de a avansa când te retragi prezentată de Stremousov.

Vladimir Saldo, liderul prorus din Herson, a confirmat o „pătrundere” ucraineană şi pierderea de către forțele ruse a satului Duceanie, însă a asigurat că aviaţia rusă a „opritînaintarea armatei ucrainene.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…