Sepsi – Craiova, decizie după cazul de xenofobie: Federația a analizat toate probele

Sepsi – Craiova, decizie după cazul de xenofobie: Federația a analizat toate probele

Fotbalul românesc a ajuns să se facă de râs, periodic, din cauza scandalurilor interminabile. Adevărul a scris aici despre consecința faptului că, pe plan intern, încercăm să fentăm regulamentele, care de multe ori sunt și neclare. Acum, încă un caz care ne va trimite la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne se prefigurează, în mod clar.

Andrei Chivulete, arbitrul care a oprit meciul Sepsi - FC U Craiova

Vorbim despre scandalul născut de suspendarea meciului Sepsi – FC U Craiova din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltenilor. Cazul a ajuns la Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal. Care, după două amânări, a decis ca verdictul să rămână în pronunțare. Ce înseamnă acest lucru? Explicația a fost oferită pentru Digi Sport de Emilian Hulubei, președintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN).

Comisia a rămas în pronunțare în acest caz. Asta înseamnă că decizia poate fi anunțată astăzi, poate fi anunțată la termenul următor sau la termenul de peste două săptămâni“, a precizat Emilian Hulubei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”