Sepsi – Craiova, reacții explozive după decizia FRF: Ce urmează în acest caz

Sepsi – Craiova, reacții explozive după decizia FRF: Ce urmează în acest caz

Scandalul e specialitatea casei în fotbalul românesc, iar după verdictul venit, astăzi, din partea Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, avem asigurat un fiasco pe termen lung! Pentru că atât Sepsi, cât și FC U Craiova sunt revoltate de decizia comisiei.

Marcel Pușcaș, președinte FC U Craiova 1948

În primul rând, covăsnenii susțin că amenda primită de ei, despre care Adevărul a scris aici , e nejustificată. „E incredibil, cum să primim noi amendă mai mare decât Craiova?!“, a spus Attila Hadnagy (director general Sepsi) pentru gsp.ro.

Apoi, așa cum era de așteptat, a venit reacția Craiovei, care nu acceptă deciziile de astăzi. Și care va merge, mai întâi, la Comisia de Apel, iar apoi, în cazul unui verdict nefavorabil și acolo, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. Iată ce a anunțat formația din Bănie, la Digi Sport, prin vocea lui Marcel Pușcaș (președinte FC U Craiova 1948):

*Decizia e cel puțin ciudată. Sigur că nu pot să contest ca au greșit suporterii noștri, dar nu văd de ce am plăti noi. Poate că sunt și alte substraturi, dar nu vreau să le comentez. Vom face recurs, apoi ne vom adresa la TAS.

*Este ciudat, nu știu ce se va întâmpla cu competiția până la un verdict de la TAS. Cine a luat aceasta decizie trebuia să se gândeascî de două ori. Să te duci undeva pe la sfarșitul play-off-ului, ca termen, și să ne dea nouă dreptate TAS. Să piardă meciul Sepsi, pentru deficiențe de organizare. Ce se va intampla atunci în campionat?

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...