Sepsi - FCSB 1-2. Roș-albaștrii se apropie la doar 3 puncte de liderul Farul Constanța

Sepsi - FCSB 1-2. Roș-albaștrii se apropie la doar 3 puncte de liderul Farul Constanța

FCSB a reușit să obțină o victorie importantă la Sfântu Gheorghe după o partidă care a debutat spectaculos cu 3 goluri în primele 20 minute, dar pe parcurs jocul ambelor formații s-a stins și au existat foarte multe greșeli de ambele părți.

FOTO Facebook

Întâlnirea de la Sfântu Gheorghe dintre Sepsi OSK și FCSB a fost una spectaculoasă doar în prima parte a jocului. Primele 30 de minute au fost extrem de disputate cu mari ocazii la ambele porți. Încă din primul minut de joc, FCSB a avut câteva șuturi la poarta gazdelor dar fără niciun rezultat.

Deși părea un început în care FCSB domină la jumătatea terenului, gazdele au profitat de o greșeală în defensiva oaspete și au deschis scorul prin reușita lui Ștefănescu. Acesta a șutat, iar mingea a fost deviată de Radunovic în propria poartă, în încercarea de a respinge din fața porții apărată de Târnovanu.

Avantajul celor de la Sepsi nu a durat decât două minute. Oaspeții au venit cu replica prin reușita lui Compagno care a trimis balonul în poartă cu o preluare dificilă din fața portarului advers.

Meciul a continuat să fie deschis cu ocazii mari de ambele părți. După ratarea uriașă a lui Păun, FCSB a preluat avantajul pe tabelă. În minutul 20 Florinel Coman a șutat spectaculos de la 20 de metri. Egalarea putea veni după încă 9 minute de joc, dar șutul lui Păun nu l-a putut învinge pe Târnovanu.

După pauză a fost un joc de uzură în care FCSB a blocat foarte bine atacurile lansate de gazde. Au fost foarte multe erori de ambele părți. În minutul 63 covăsnenii au restabilit egalitatea, însă bucuria lor a durat doar câteva minute. După intervenția VAR golul a fost anulat pe motiv de offside.

Târnovanu a mai avut o intervenție perfectă la șutul lui Papa. Au urmat minute în care oaspeții au tras mai mult de timp și nu le-au mai permis adversarilor să se aproprie foarte mult de propriul careu.

Debut cu dreptul pentru Elias Charalambous pe banca roș-albaștrilor

Noul antrenor al celor de la FCSB a debutat cu dreptul într-un meci foarte important care îi aduce pe roș-albaștri la doar 3 puncte de liderul Farul Constanța și un singur punct de CFR Cluj.

Urmează o partidă extrem de importantă cu CFR Cluj în care FCSB poate obține o victorie ce i-ar permite să ajungă pe primul loc în clasament pentru prima dată după foarte multă vreme. Acest lucru s-ar întâmpla în cazul în care Farul Constanța nu ar învinge pe Universitatea Craiova pe teren propriu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...