Sepsi a învins Oțelul Galați și reușește să se apropie de locurile de play-off

Sepsi a învins Oțelul Galați și reușește să se apropie de locurile de play-off

Covăsnenii au câștigat cu mari emoții ultimul meci al rundei #19 din SuperLiga, conform gsp

Sepsi OSK Sfântul Gheorghe. Foto: Arhiva Adevărul

Cosmin Matei a deschis scorul în minutul 4, după ce Marius Ștefănescu a trimis o pasă excelentă peste apărarea adversă. Rămas singur cu Dur Bozoancă, ex-dinamovistul a driblat portarul și a marcat în poarta goală.

Sepsi a fost aproape să-și majoreze avantajul în minutul 15, când șutul lui Marius Ștefănescu a fost respins în corner de Dur-Bozoancă.

În minutul 39, Oțelul a restabilit egalitatea, după ce Juri Cisotti a săltat o minge pentru voleul lui Alexandru Pop, care a lovit bara, apoi balonul a ajuns la Maciel, care a înscris în poarta goală.

Ștefănescu i-a readus pe covăsneni în avantaj în minutul 64, când a luat o acțiune pe cont propriu, a intrat în interior, ocolind 3 fotbaliști ai Galațiului, și a trimis o torpilă din 16 metri, direct în vinclu.

Denis Ciobotariu a făcut 3-1 în minutul 75, când a marcat cu capul, după un corner executat de Roland Varga.

George Cârjan a reaprins speranțele gazdelor în minutul 83, când l-a învins pe Roland Niczuly, cu un șut din interiorul careului.

Oțelul a ratat o ocazie imensă în minutul 90+2, când Fatai a lovit bara cu o lovitură de cap, apoi Ninaj a scos de pe linia porții mingea expediată de Ariel Lopez.

Cu această victorie, Sepsi reușește să se apropie de locurile de play-off. Covăsnenii ocupă locul 8, cu 26 de puncte, în timp ce Oțelul încheie etapa pe poziția a 11-a, cu 23 de puncte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB