Sepsi, răzbunare maghiară pe televiziunile româneşti: Ce a făcut clubul după o situaţie bizară VIDEO

Sepsi, răzbunare maghiară pe televiziunile româneşti: Ce a făcut clubul după o situaţie bizară VIDEO

Sepsi Sfântu Gheorghe e deţinătoarea Cupei României, reprezintă România în Europa, dar e mai iubită în Ungaria! Ceea ce s-a văzut şi joi seară, în cel mai clar mod posibil.

Singura echipă românească prezentă în turul II preliminar din Conference League, pe care posturile din ţară au ignorat-o a fost... Sepsi! Niciun canal n-a transmis partida trupei lui Bergodi. Care, culmea ironiei, a fost urmărită în meciul cu Olimpija Ljubljana (Slovenia) de premierul Ungariei, Viktor Orban, dar şi de selecţionerul maghiarilor, italianul Marco Rossi. Amândoi au fost prezenţi în tribunele stadionului din Sfântu Gheorghe, iar Orban a venit la meci cu fularul lui Sepsi, după cum Adevărul a arătat aici.

Ignorată de televiziunile româneşti, gruparea covăsneană a găsit o modalitate inspirată de a-şi respecta, totuşi, suporterii care n-au putut merge la meci. Sepsi a transmis confruntarea cu Olimpija Ljubljana pe canalul său de Youtube. Cu o mică răzbunare pentru modul în care a fost tratată echipa de televiziunile româneşti: transmisia meciului Sepsi – Olimpija Ljubljana s-a făcut... în limba maghiară, după cum se poate vedea mai jos:

România, joi, în turul II preliminar din Conference League

*Saburtalo Tbilisi (Georgia) – FCSB 1-0

*CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes (Andorra) 3-0

*Sepsi – Olimpija Ljubljana (Slovenia) 3-1

*Vllaznia Shkodër (Albania) – CS U Craiova, ora 22.00, Digi Sport 1, Prima Sport 1

Meciurile retur se vor juca la data de 26 iulie, în cazul CFR-ului, şi la data de 27 iulie, pentru celelalte formaţii româneşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…