Septembrie negru pentru Dinamo. 4 înfrângeri în 4 meciuri în Superliga, fără gol marcat. Ce se întâmplă Burcă

Septembrie negru pentru Dinamo. 4 înfrângeri în 4 meciuri în Superliga, fără gol marcat. Ce se întâmplă Burcă

Dinamo a avut cel mai prost parcurs posibil în luna septembrie, cu 4 înfrângeri în 4 partide. Alb-roșii nu au mai reușit să înscrie din minutul 21 al meciului cu Petrolul (1-1), disputat în urmă cu 38 de zile, de atunci urmând o „secetă” de coșmar pentru echipa lui Ovidiu Burcă. Așa cum era de așteptat, parcursul dezastruos al „câinilor“ a creat numeroase tensiuni între suporteri și acționarii echipei.

Dinamo a piedut acasă cu FCU Craiova. Foto Sportpictures

Cele mai grele acuzații au venit de la unul dintre fanii de elită ai formaței bucureștene, omul de televiziune Dan Capatos, care a făcut parte din DDB, liga suporterilor care a salvat Dinamo de la dispariție . „M-au înjurat mulți «câini» de-ai mei în momentul în care am postat, în mod repetat, ce-i drept, că noii acționari ai noștri sunt doar niște păcălici colantați în oameni potenți financiar. Am spus încă de atunci că, dacă îi iei la bani mărunți și îi scuturi puțin, fix asta le pică din buzunare: bani mărunți“, a transmis Dan Capatos.

Omul de televiziune a dat și o soluție pentru redresarea situației : ”Cred cu tărie în presiunea pe care fanii o pot pune la un moment dat pe echipa managerială și, mai ales în cazul nostru, cred că suporterii încă mai pot face minuni. Ceva trebuie schimbat rapid, iar asta trebuie să implice un sacrificiu. Este doar o părere personală, în miez de noapte, a unui simplu «câine până la moarte»

Acționari noi, probleme vechi

Oamenii care conduc în acest moment formația din Groapă, Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, sunt arătați cu degetul de o parte a suporterilor, care îi aseamănă cu Dorin Șerdean și Pablo Cortacero, foștii conducători care au făcut prăpăd la gruparea din Șos. Ștefan cel Mare. Cauza: au anunțat că vor apărea mai mulți oameni cu bani lângă echipă, dar aceștia lipsesc cu desăvârșire.

Deocamdată, antrenorul Ovidiu Burcă are în continuare creditul conducerii. Asta pentru că sezonul trecut a promovat pe Dinamo, obiectiv ce părea imposibil la un moment dat. Însă acea promovare nu-l va ține la infinit pe Burcă la cârma alb-roșilor. O știe și antrenorul, care a făcut o criză de nervi în vestiar, după meciul de la Galați, urlând la propriii jucători.

Ovidiu Burcă, reconfirmat

Apoi a ieșit în fața presei și a anunțat că va pleca, dacă i se va cere: „Încă nu simt că acest grup are forţă. Eu sunt presat de rezultate, nu de oameni. E un club greu, în care oamenii acceptă greu înfrângerea. Vom vedea, am nevoie de timp. Timpul e limitat pentru antrenor. Pe vremuri se spunea că stai cu bagajul la uşă. Nu mă mai întrebaţi de demisie. Dacă cei din conducere spun că eu sunt problema, atunci ne punem la masă şi discutăm“, a spus Burcă, însă pe antrenor îl va prinde paltonul la Dinamo, chiar dacă echipa a ajuns din nou pe loc retrogradabil.

Ultimele meciuri ale lui Dinamo în Superliga

1 septembrie: Rapid - Dinamo 4-0

15 septembrie: Dinamo - FCU Craiova 0-1

22 septembrie: Dinamo - Farul 0-2

29 septembrie: Oțelul - Dinamo 1-0

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat