Șerban Huidu, schimbare de look! Dezvăluirile cârcotașului despre accidentele care i-au marcat viața

Șerban Huidu, schimbare de look! Dezvăluirile cârcotașului despre accidentele care i-au marcat viața

Şerban Huidu, schimbare radicală de look

Șerban Huidu a marturisit ca ultimii patru ani din viata sa au fost unii sumbri, care l-au marcat pentru totdeauna.

"Am fost in coma de gradul 6. Intre 5 si 9 sansele sa ramai cu sechele pe viata sunt foarte mari. Este un noroc faptul ca mi-am revenit, dar norocos poate fi numit de fapt cel care nu pateste nimic", a declarat Serban Huidu.

Pentru a putea trece peste tragicul accident la schi, Serban Huidu a apelat la un psiholog, desi a marturisit ca ii uraste. Aceasta experienta s-a dovedit din nou inutila pentru el.

"La multe insistente, am mers la psiholog. Urasc psihologii. Eu am mers la o femeie psiholog care m-a catalogat repede. Ati cazut de undeva de sus, unde erati adorat de fani, vazut de multa lume. Si acum sunteti in umbra. Numai tampenii. Eu am fost si sunt om de radio. In televiziune a trebuit sa apar. A fost o problema de conjunctura. Televiziunea este o pasiune puternica, dar pentru mine mai puternica este pasiunea pentru radio. Am mai schiat de atunci, dar n-am mai fost niciodata acolo unde s-a petrecut necazul", a marturisit Serban Huidu, citat de libertatea.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990