Șerban Nicolae, NOU ATAC la Procurorul General! Ăsta a făcut o obsesie!

Șerban Nicolae, NOU ATAC la Procurorul General! Ăsta a făcut o obsesie!

Șerban Nicolae, nou atac la Procurorul General! Ăsta a făcut o obsesie, oameni buni! Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat miercuri, raspunzand unei intrebari, ca au existat "piedici" in a ajunge la o "solutie echitabila" din partea bugetarilor cu venituri mari care ar urma sa piarda prin noua lege a salarizarii unitare, el recomandandu-le acestora sa aleaga calea activitatii private. De asemenea, Nicolae s-a declarat nemultumit de salariul procurorului general al Romaniei, despre care a spus ca este de cinci ori mai mare decat al unui parlamentar, comentand ironic ca nu isi da seama daca acesta munceste de cinci ori mai mult sau are o importanta de cinci ori mai mare decat un senator sau un deputat, potrivit News.ro.

"In general, nemultumirile celor cu salarii foarte mari ma lasa rece. Exista functionari si in aparatul Senatului care au venituri lunare mult mai mari decat un senator. Nu stiu cat de nemultumiti ar fi cei cu salarii foarte mari, cat de justificate ar fi aceste nemultumiri, dar probabil nu neaparat in presiuni, ci mai degraba in piedici de intarziere a unei solutii echitabile si generale s-a produs pana acum", a declarat Serban Nicolae intrebat daca nemultumirile functionarilor cu salarii mari din ministere si deconcentrate s-au transformat in presiuni asupra Guvernului sau asupra PSD.

"Daca exista functionari nemultumiti sau demnitari nemultumiti, au libertatea de a alege calea activitatii private. Sunt convins ca sunt persoane cu o competenta deosebita care fac fata tuturor rigorilor economiei de piata, au si performanta, si calitate, si competitivitate. Nu cred ca vor fi obligati, tinuti cu lanturile de un salariu nejustificat de mic in sistemul bugetar", a adaugat el ironic.

Liderul senatorilor PSD s-a declarat nemultumit de salariul procurorului general Augustin Lazar, nefiind insa prima data cand acesta se exprima in acest sens.

"Am zis de Procurorul General care are un venit cam de cinci ori cat un parlamentar. Nu-mi dau seama daca munceste de cinci ori mai mult sau are o importanta de cinci ori mai mare sau un procuror general al Romaniei face cat cinci parlamentari, dar foarte putina lume e interesata de cat castiga procurorul general, dar foarte multa lume spune ca parlamentarii castiga prea mult¬, a declarat Serban Nicolae.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 Așa o fi?

4 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

5 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!