Serbia: Vucic este invitat la petrecerea de nuntă a lui Schroeder, la care s-ar putea să fie prezent şi Putin

Serbia: Vucic este invitat la petrecerea de nuntă a lui Schroeder, la care s-ar putea să fie prezent şi Putin

Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a fost invitat ca oaspete de onoare la petrecerea de nuntă a fostului cancelar german Gerhard Schroeder, ce va avea loc pe 5 octombrie, a indicat o sursă a biroului prezidenţial, citată de Tanjug.

Schroeder, care este în prezent consultant pe probleme de afaceri şi face parte din consiliul director al companiei ruse de energie Rosneft, s-a căsătorit pe 2 mai 2018 la Seul cu prietena sa de mult timp Soyeon Kim, de origine sud-coreeană.

Invitaţia lui Vucic la petrecerea de nuntă nu este o surpriză, deoarece Schroeder este prieten de ani de zile cu Vucic şi un susţinător al aderării Serbiei la Uniunea Europeană.

Petrecerea de nuntă cu familia şi prietenii va avea loc la Hotelul Adlon din Berlin, situat aproape de Poarta Brandenburg.

Potrivit unor speculaţii ale media germane, printre invitaţii la nunta lui Schroeder s-au putea afla şi preşedintele rus Vladimir Putin, care a fost prezent recent la nunta şefei diplomaţiei austriece Karin Kneissl.

Kremlinul a indicat însă că Putin nu are astfel de planuri pentru moment.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...