Serena Williams, compătimită în celebrul „New York Times“: Jocul ei, desfiinţat de autorul articolului

Serena Williams, compătimită în celebrul „New York Times“: Jocul ei, desfiinţat de autorul articolului

Serena Williams (împlineşte 41 de ani la data de 26 septembrie) a fost surclasată de Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA), în noaptea de marţi spre miercuri, în turul I de la Cincinnati.

După cum Adevărul a scris aici, această confruntare, care a furnizat un al doilea set greu de privit, a dovedit că timpul nu iartă pe nimeni. După această partidă dezolantă, jocul Serenei a fost descris ca o catastrofă chiar de prestigiosul „The New York Times“.

*Turneele de adio la care participă Serena reprezintă o idee bună, venită însă mult prea târziu. Meciurile ei au devenit nişte evenimente importante, fără un conţinut pe măsură.

*Contra Emmei Răducanu, Terenul Central a fost sold-out, însă atmosfera a fost ca la un antrenament. Pentru că cei 12.000 de fani, veniţi să-şi încurajeze idolul, au avut prea puţine ocazii de a se manifesta zgomotos.

*Pentru cei care îşi amintesc de Serena Williams în apogeul carierei, meciul a fost dureros de privit. Pentru că, la început, a comis o mulţime de erori neforţate, având şi multe retururi ratate. Cu un serviciu irezistibil pe vremuri, Serena şi-a piedut primul game de serviciu la zero. Apoi, când Răducanu, rapidă şi agilă, a alergat-o pe Serena, s-a văzut mobilitatea ei redusă, în acest moment.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean