Serena Williams, copleşită de lacrimi: Eliminată la Toronto, americanca a oferit imaginile zilei în tenis VIDEO

Serena Williams, copleşită de lacrimi: Eliminată la Toronto, americanca a oferit imaginile zilei în tenis VIDEO

Serena Williams îşi pregăteşte ieşirea de pe scenă, după o cariera fabuloasă despre care Adevărul a scris, pe larg, aici. Concluzia e simplă: ar trebui să ne considerăm norocoşi că am avut şansa de a vedea la lucru una dintre cele mai bune sportive din istoria omenirii.

Acum însă, la finalul carierei, Serena nu mai e competitivă la nivel înalt. E o realitate incontestabilă, având în vedere că are doar trei meciuri de simplu în 2022. Dintre care două pierdute.

În noaptea de miercuri spre joi, Serena a cedat în duelul cu Belinda Bencic (Elveţia, 25 de ani, 12 WTA). A fost 6-2, 6-4 pentru Bencic după o oră şi 18 minute.

La final, toată atenţia a fost captată de învinsa serii. Iar Serena a acordat pe teren un interviu cu adevărat emoţionant. Americanca şi-a început discurs răzând, însă, treptat, a fost copleşită de emoţii, iar la final a început să plângă, pur şi simplu, în aplauzele frenetice ale spectatorilor.

Ce a spus Serena Williams?

*Au fost emoţii puternice. Iubesc să joc aici, mereu am iubit să joc aici. Mi-aş fi dorit să joc mai bine, dar Belinda a jucat atât de bine astăzi. Iar ultimele 24 de ore (n.r. – de când şi-a anunţat intenţia de a se retrage) au fost foarte interesante.

*Totul a fost memorabil. Aşa cum am scris şi în articolul meu din Vogue, nu mă pricep deloc să-mi iau la revedere, dar spun la revedere Toronto (cu vocea tremurând).

*Am avut nişte momene memorabile aici, atât pe teren, cât şi în afara terenului. O să mă întorc aici să vizitez oraşul. Am avut nişte meciuri incredibile aici, nişte victorii mişto.

*Vă mulţumesc din toată inima mea. A fost o bucurie să joc în faţa voastră în toţi aceşti ani. Vă mulţumesc!

VEZI INTERVIUL ACORDAT DE SERENA WILLIAMS

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

2 Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO

3 Scandal sexual online cu Cristina Pucean, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești

4 „Președinta” României, aroganțe într-un resort de lux din Elveția

5 VIDEO Americanii au prezentat oficial „drăcovenia” SF