Serena Williams, copleşită de lacrimi: Eliminată la Toronto, americanca a oferit imaginile zilei în tenis VIDEO

Serena Williams, copleşită de lacrimi: Eliminată la Toronto, americanca a oferit imaginile zilei în tenis VIDEO

Serena Williams îşi pregăteşte ieşirea de pe scenă, după o cariera fabuloasă despre care Adevărul a scris, pe larg, aici. Concluzia e simplă: ar trebui să ne considerăm norocoşi că am avut şansa de a vedea la lucru una dintre cele mai bune sportive din istoria omenirii.

Acum însă, la finalul carierei, Serena nu mai e competitivă la nivel înalt. E o realitate incontestabilă, având în vedere că are doar trei meciuri de simplu în 2022. Dintre care două pierdute.

În noaptea de miercuri spre joi, Serena a cedat în duelul cu Belinda Bencic (Elveţia, 25 de ani, 12 WTA). A fost 6-2, 6-4 pentru Bencic după o oră şi 18 minute.

La final, toată atenţia a fost captată de învinsa serii. Iar Serena a acordat pe teren un interviu cu adevărat emoţionant. Americanca şi-a început discurs răzând, însă, treptat, a fost copleşită de emoţii, iar la final a început să plângă, pur şi simplu, în aplauzele frenetice ale spectatorilor.

Ce a spus Serena Williams?

*Au fost emoţii puternice. Iubesc să joc aici, mereu am iubit să joc aici. Mi-aş fi dorit să joc mai bine, dar Belinda a jucat atât de bine astăzi. Iar ultimele 24 de ore (n.r. – de când şi-a anunţat intenţia de a se retrage) au fost foarte interesante.

*Totul a fost memorabil. Aşa cum am scris şi în articolul meu din Vogue, nu mă pricep deloc să-mi iau la revedere, dar spun la revedere Toronto (cu vocea tremurând).

*Am avut nişte momene memorabile aici, atât pe teren, cât şi în afara terenului. O să mă întorc aici să vizitez oraşul. Am avut nişte meciuri incredibile aici, nişte victorii mişto.

*Vă mulţumesc din toată inima mea. A fost o bucurie să joc în faţa voastră în toţi aceşti ani. Vă mulţumesc!

VEZI INTERVIUL ACORDAT DE SERENA WILLIAMS

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?