Serena Williams, eliminată în optimile de finală la turneul WTA de la Auckland

Serena Williams, eliminată în optimile de finală la turneul WTA de la Auckland

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul 2 mondial, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Auckland (Noua Zeelandă), dotat cu premii în valoare de 226.750 dolari, fiind învinsă suprinzător în trei seturi, 6-4, 6-7 (3/7), 6-4, de compatrioata sa Madison Brengle, într-o partidă disputată marți.

Serena Williams (35 ani) a participat cu această ocazie la prima sa competiție oficială, după o pauză de patru luni, ultima sa prezență în circuit datând din luna septembrie, când a fost eliminată în semifinalele US Open de Karolina Pliskova (Cehia).

Madison Brengle, în vârstă de 26 ani, aflată pe locul 72 WTA, s-a impus după două ore și 13 minute în fața fostului lider al clasamentului mondial, iar în sferturile de finală o va avea ca adversară pe letona Jelena Ostapenko, numărul 7 pe lista favoritelor, care a dispus cu 6-2, 7-6 (7/3) de croata Mirijana Lucic-Baroni.

De menționat că și sora mai mare a Serenei Williams, Venus, a părăsit turneul de la Auckland, declarând forfait din cauza unei probleme medicale, înaintea meciului din optimi împotriva japonezei Naomi Osaka, a anunțat directorul competiției, Karl Budge, citat de postul public de radio din Noua Zeelandă.

Miercuri, Venus o învinsese în două seturi, 7-6 (7/2), 6-2, pe neozeelandeza Jade Lewis, în primul tur.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…