Serena Williams, învinsă la US Open: Ajla Tomljanovici i-a încheiat cariera după un meci incredibil

Serena Williams, învinsă la US Open: Ajla Tomljanovici i-a încheiat cariera după un meci incredibil

Inevitabilul s-a produs! După două victorii surprinzătoare la US Open 2022, cu Kovinic (80 WTA) și Kontaveit (2 WTA), Serena Williams a fost trimisă „la pensie“, exact când fanii ei începuseră să viseze la un scenariu demn de Hollywood: retragerea americancei din activitate cu trofeul US Open în brațe!

Serena Williams, cu ochii în lacrimi, la final. FOTO: Arhiva Adevărul

N-a fost să fie însă așa, pentru că australianca Ajla Tomljanovici (29 de ani, 46 WTA), o jucătoare cam de mâna a doua, cu care Serena s-ar fi „distrat“ pe vremuri, a inundat arena „Arthur Ashe“ în lacrimi!

După un meci-maraton, de 3 ore și 7 minute, tabela a arătat 7-5, 6-7, 6-1 pentru Tomljanovici. Care a reușit să convertească abia a 6-a minge de meci pentru a-și asigura prezența în optimi. Unde o va întâlni pe rusoaica Liudmila Samsonova (23 de ani, 35 WTA).

Pentru Serena Williams s-a încheiat astfel o călătorie fabuloasă în circuitul feminin, unde a debutat în... 1995! Americanca s-a retras, cu un total de 23 de trofee de Grand Slam, cu unul mai puțin decât Margaret Court, cea care deține recordul all-time la acest capitol, cu 24 de trofee majore în palmares.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…