Serialul de pe Netflix care a făcut furori: „L-am terminat într-o singură noapte” VIDEO

Serialul de pe Netflix care a făcut furori: „L-am terminat într-o singură noapte” VIDEO

Un nou serial thriller a făcut furori pe Netflix, mulți telespectatori susținând că l-au terminat într-o „noapte". Este vorba despre „A Killer Paradox/Paradoxul ucigașului" și se bucură de un scor impresionant de 100% pe Rotten Tomatoes și de 91% pe Audience Score, conform Daily Mail .

„A Killer Paradox” spune povestea unui student care ucide un străin, dar care descoperă curând că victima era, de fapt, un criminal în serie. Serialul polițist sud-coreean îi are în rolurile principale pe Choi Woo-shik, câștigător al premiului SAG, precum și pe Son Suk-ku și Lee Hee-jun. A fost regizat de Lee Chang Hee, iar scenaristul este Kim Da Min.

Actorul Choi Woo-shik este cunoscut, în special, pentru rolul din filmul laureat cu Oscar „Parasite”.

Cu toate că protagonistul ar fi putut face o favoare societății prin eliminarea unui criminal în serie de pe străzi, el trebuie totuși să încerce să evite să fie arestat. Acest lucru nu se dovedește a fi o sarcină ușoară, întrucât un detectiv de la Omucideri este hotărât să afle adevărul.

„Voi aștepta cu răbdare sezonul 2”

Producțiile coreene a avut un mare succes pe Netflix în ultimii ani.Foto: Arhivă

Serialul a apărut vineri, 9 februarie, pe Netflix, iar fiecare episod are o durată de aproximativ o oră.

Merită să fie urmărit. Serialul este mai presus față de serialele sau filmele obișnuite cu ucigași fără suflet care omoară criminali (de exemplu, Dexter sau Hannibal)”, a scris o persoană pe Rotten Tomatoes.

Fanii au lăudat serialul și pe grupul de Facebook LADbible's Netflix Bangers , numindu-l „fantastic" și „captivant".

L-am terminat într-o singură noapte”, a scris un internaut.

Laudele au curs și pe X (fostul Twitter). „Am văzut tot serialul 'A killer paradox', voi aștepta cu răbdare sezonul 2'”, a afirmat un utilizator al platformei lui Elon Musk.

Platforma de streaming Netflix nu a anunțat când sau dacă va mai apărea al doilea sezon.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc recent, Choi Woo-shik și-a descris personajul ca fiind „cineva care își justifică în sinea sa crimele, deoarece vizează oameni care sunt răi”.

Cu toate acestea, el a ținut să precizeze: „Cred că uciderea nu poate fi justificată deloc. Dacă aș avea puterea de a identifica oamenii răi, așa cum face Tang (n.red persoanjul pe care îl interpretează), nu m-aș duce să îi omor, dar cu siguranță i-aș denunța la poliție”.

În ultimii ani, producțiile coreene a avut un mare succes pe Netflix, cu seriale precum „Squid Game/ Jocul calamarului”, „All of Us are Dead/ Suntem morți cu toții”, „Hellbound/ Sortiți infernului” și „Extraordinary Attorney Woo/ Extraordinara avocată Woo”, care au cucerit publicul internațional.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?