Serialul „The Crown” prezintă o idilă a Prințului Philip. Ce relație a avut cu presupusa amantă

Serialul „The Crown” prezintă o idilă a Prințului Philip. Ce relație a avut cu presupusa amantă

Noul sezon al serialului „The Crown” de pe Netflix va prezenta o idilă romantică dintre prințul Philip și Penny Knatchbull — care aveau o diferență de vârstă de 32 de ani. Autoarea Dr. Tessa Dunlop — care a scris biografia Elizabeth și Philip: A Story of Young Love, Marriage and Monarchy — spune că regretatul cuplu regal „a avut în mod clar o căsnicie durabilă și plină de iubire".

Prințul Philip / Foto Arhivă

Aceasta a vorbit despre Penny Knatchbull și a precizat că era „cea mai apropiată confidentă” a ducelui și a fost una dintre cele 30 de persoane în doliu care au participat la înmormântarea acestuia în aprilie 2021.

În noul sezon al serialului „The Crown” ar avea filmate „scene intime” cu prințul Philip și contesa Mountbatten de Birmania.

„Se deduce că nu a fost fidel din punct de vedere sexual. Asta au dedus oamenii. Indiferent dacă a fost sau nu fidel, regina și ducele au avut în mod clar o căsnicie iubitoare și durabilă”.

Mai mult, experta Tessa Dunlop a spus că este bine cunoscut faptul că cuplurile aristocratice din înalta societate din acea vreme nu erau întotdeauna fidele.

În 1947, prințul Philip a renunțat la pretențiile sale la tronurile grecesc și danez pentru a putea intra în rolul de consort al reginei.

Când regina Elisabeta a moștenit tronul în 1952, s-a confirmat că Casa Regală va fi cunoscută sub numele de „Windsor”, scrie DailyMail.

În ciuda speranței că ar putea rămâne în Clarence House, premierul Winston Churchill — care era în funcție când Regele VI a decedat — a spus categoric ca tânărul cuplu trebuie să își stabilească reședința în Palatul Buckingham.

Comentând impactul pe care acest lucru l-a avut asupra căsniciei lor, Dunlop a continuat: „Cred că regina a înțeles nevoia de libertate a lui Philip. Îi cerea foarte mult să o susțină, să renunțe la numele său, să renunțe la casa lui".

Referindu-se la presupusa infidelitate a Ducelui de Edinburgh, expertul a spus: „Cred că regina a înțeles absolut tot ce i s-a cerut prințului Philip să facă și nu l-a presat. Nu știu ce înseamnă asta în relația lui cu femeile. El nu a vrut ca noi să știm, iar regina nu a vrut ca noi să știm și a fost aparent împăcată cu orice s-ar fi întâmplat".

Relația din serial

Netflix folosește moartea fiicei lui Penny, care a murit de cancer la vârsta de cinci ani, în 1991, ca punct de plecare pentru relația ei cu Philip.

În serial, ducele — interpretat de Jonathan Pryce — este portretizat spunându-i lui Lady Mountbatten — interpretată de Natasha McElhone — că el și regina „au crescut în direcții separate”.

Iar într-un alt episod, ducele explică faptul că este în căutare de „companie”, înainte ca regina să o cheme pe Penny Knatchbull la Windsor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale