Serie record de 19 victorii consecutive pentru Real Madrid

Serie record de 19 victorii consecutive pentru Real Madrid

Real Madrid s-a impus cu 4-0 pe teren propriu în fața formația bulgară Ludogoreț Razgrad, marți seara, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor la fotbal, semnând astfel cea de-a 19-a sa victorie consecutivă în toate competiții, cu care a stabilit un nou record pentru un club spaniol.

De la jumătatea lunii septembrie, elevii antrenorului italian Carlo Ancelotti au câștigat toate partidele disputate, reușind să încheie Grupa B din Champions League cu maximum de puncte (18). De altfel, Real Madrid este singura echipă care a reușit să realizeze de două ori această performanță, după ce a câștiga toate meciurile din grupa sa și în sezonul 2011/2012 din Liga Campionilor, conform statisticilor date publicității de UEFA.

În fața campioanei Bulgariei, Real Madrid a avut o seară liniștită, în care a reușit deschiderea scorului prin starul portughez Cristiano Ronaldo, care a transformat o lovitură de la 11 m în minutul 20, ajungând astfel la 72 de goluri marcate în cea mai importantă competiție continentală intercluburi, cu două mai puțin decât liderul absolut, argentinianul Lionel Messi (74 goluri).

Celelalte goluri ale madrilenilor au fost marcate de Gareth Bale (min.38), Alvaro Arbeloa (min.80) și Alvaro Medran (min.88). Fundașul român Cosmin Moți a jucat tot meciul la Ludogoreț.

Grație acestui succes, Real Madrid a depășit recordul de 18 victorii consecutive stabilit de marea sa rivală FC Barcelona, sub conducerea olandezului Frank Rijkaard, în sezonul 2005-2006.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”