Serviciile noastre secrete vor citi declarația asta? Deputat PSD fugar: „Un singur om a confiscat parlamentul şi guvernul”

Serviciile noastre secrete vor citi declarația asta? Deputat PSD fugar: „Un singur om a confiscat parlamentul şi guvernul”

Serviciile noastre secrete vor citi declarația asta? Deputat PSD fugar: „Un singur om a confiscat parlamentul şi guvernul”. Da, este declarația deputatului Mircea Titus Dobre. Care tocmai a plecat din PSD.

„Poate că o să spună colegii că sunt traseist politic, dar nu este aşa. Plec dupa 19 ani din partid. Un singur om a confiscat parlamentul şi guvernul. Nu o să vorbesc niciodată urât de PSD-işti adevăraţi. La ora actuală nu mai vorbim de PSD, partidul a fost confiscat.”, a declarat fostul deputat PSD.

Deputații Mircea Titus Dobre și Gabriela Podașcă au plecat de la PSD pentru a trece la partidul lui Victor Ponta.

Fostul ministru al Turismului în Guvernele Grindeanu și Tudose, Mircea Titus Dobre, în prezent deputat PSD, și deputata Gabriela Podașcă și-au anunțat azi plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea și înscrierea în Pro România, partidul condus de Victor Ponta. Cei doi au participat, alături de fostul președinte PSD, la o conferință de presă susținută la Constanța.

"Am chemat (în Pro România - n.r.) oamenii care sunt sătui de promisiunile nerespectate de PSD. Motiv pentru care Mircea Dobre, vechiul meu bun prieten, ni s-a alăturat proiectului", a declarat Victor Ponta, într-o conferință de presă susținută la Constanța alături de cei doi foști deputați PSD, potrivit cotidianului local replicaonline.ro.

"Poate că o să spună colegii că sunt traseist politic, dar nu este aşa. Plec dupa 19 ani din partid. Un singur om a confiscat parlamentul şi guvernul. Nu o să vorbesc niciodată urât de PSD-işti adevăraţi. La ora actuală nu mai vorbim de PSD, partidul a fost confiscat. Victor îmi permite să vorbesc, până acum nu mi se permitea", a declarat și Mircea Dobre, în conferinţa de presă, citat de cugetliber.ro.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”