Serviciile secrete rusești anchetează un „complot din interior” împotriva lui Putin

Serviciile secrete rusești anchetează un „complot din interior” împotriva lui Putin

Serviciile secrete rusești investighează un „complot din interior” privind asasinarea lui Vladimir Putin, după ce un agent s-a lăudat că a primit ordin să-l elimine pe „Vladimir”, relatează cotidianul britanic „Daily Mail”.

Vladimir Putin FOTO Shutterstock

Conform unui canal de Telegram bine conectat la surse din serviciile secrete rusești, un informator a raportat o discuție cu un agent în care acesta din urmă s-a lăudat că i s-a transmis „sarcina” de a-l „înlătura” pe dictatorul de la Kremlin.

Bizara discuție a avut loc în clubul Honey, din orașul Cehov, în regiunea Moscova, despre care se știe că reprezintă un loc de întâlnire pentru agenții ruși.

Agentul i-a arătat informatorului - care se numește Mihail Iurcenko, 37 de ani, un antreprenor în sectorul construcțiilor - legitimația de serviciu în timpul unei „conversații lungi și sincere despre război și viitorul vieții în Rusia”. Informatorul nu l-a contrazis pe agent și a schimbat subiectul, după care a raportat discuția.

„Serviciile speciale caută de câteva zile persoana neidentificată care plănuia să-l elimine pe Putin”, afirmă canalul de Telegram citat de „Daily Mail”.

Se știe că Putin, care va împlini sâmbătă 71 de ani, este paranoic în privința securității sale, schimbând mereu locațiile și rutele de călătorie. În plus, circulă zvonuri că liderul de la Kremlin ar recurge la o sosie pentru întâlnirile regizate cu publicul în timp ce el se ascunde de fapt în diferite vizuini aflate la dispoziția sa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat