Serviciu secret: Putin nu mai are viață lungă

Serviciu secret: Putin nu mai are viață lungă

Kirilo Budanov, șeful Direcției principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, a făcut dezvăluiri privind starea de sănătate a președintelui Rusiei, Vladimir Putin, în contextul războiului aflat în plină desfășurare între cele două țări.

Astfel, conform USA Today, Budanov s-a referit la problemele ”grave” cu care se confruntă Putin, în ciuda faptului că oficialii de la Kremlin neagă cu vehemență o asemenea variantă.

”Vladimir Putin nu mai are viață lungă înainte”, a declarat Budanov, care a avansat și termenul de doi ani în care președintele Rusiei ar urma să decedeze, răpus de boli.

Șeful GRU Kirilo Budanov este unul dintre puținii oficiali guvernamentali care a avertizat public cu privire la probabilitatea ridicată a unui război la scară largă cu Rusia încă din toamna anului 2021 și a avertizat despre potențialele direcții din care armata rusă ar putea planifica un atac, a notat pravda.com.ua.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

4 VIDEO Imagini virale cu un BMW, la Pitești

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori