Sevil Shhaideh, audiată la DNA

Sevil Shhaideh, audiată la DNA

Sevil Shhaideh, fost vicepremier si actualmente consilier de stat, este audiata, miercuri, la DNA, procurorii urmand sa ii schimbe incadrarea in Dosarul Belina. Mai exact, potrivit Digi24, anchetatorii o vor anunta pe Shhaideh ca incepand de azi nu mai este suspecta, ci inculpata in acest dosar de coruptie.

Sevil Shhaideh este acuzata de abuz in serviciu si ar fi savarsit faptele cand era secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii.

In dosarul Belina sunt vizati, printre altii si Liviu Dragnea, dar si fostul ministru Rovana Plumb.

Pe 22 septembrie, DNA anunta ca Sevil Shhaideh, vicepremier la acea vreme, este suspecta de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Potrivit procurorilor, in 2013, cand era secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, prin "actiunea concertata a mai multor persoane cu functii publice", parti din Insula Belina si Bratul Pavel au trecut ilegal din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si apoi in administrarea CJ Teleorman, pentru ca, doar la cateva zile, sa fie inchiriate tot ilegal unei firme private. Printre cei direct interesati de rezultat ar fi fost chiar liderul PSD, Liviu Dragnea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu