Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru - declarație de avere

Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru - declarație de avere

Social-democrata Sevil Shhaideh, care a fost propusă de PSD pentru funcția de prim-ministru, este în prezent consilier la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

În ultima ei declarație de avere, postată pe site-ul MDRAP, figurează un apartament în Constanța și trei apartamente în Siria, conturi și depozite bancare în valoare de 423.817 lei și 167.004 lei, un împrumut acordat în nume personal de 20.000 de euro, dar și un credit la bancă în valoare de 60.000 de lei.

Conform ultimei declarații de interese de pe site-ul ministerului, ea are calitatea de acționar cu cupon gratuit la societatea Coremar, precum și la o firmă care a fost radiată (SC Rosyr International SRL). Sevil Shhaideh este și vicepreședinte la Asociația Dispeceratul Civic, din București.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat miercuri, la finalul consultărilor cu șeful statului, că propunerea de prim-ministru susținută de PSD și ALDE este social-democrata Sevil Shhaideh. Aceasta a fost secretar de stat în MDRAP și a deținut funcția de ministru al Dezvoltării din mai 2015 până în noiembrie același an.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Așa o fi?

3 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

4 Câh...

5 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!