Sevil Shhaideh: Suntem o familie puternică, dar avem doi copii și ei nu reușesc să înțeleagă ce se întâmplă

Social-democrata Sevil Shhaideh, prima propunere a coaliției majoritare PSD-ALDE pentru funcția de prim-ministru, spune că nu i-a fost ușor, și nici familiei sale, să treacă peste ultima perioadă în care au avut loc amenințări la adresa sa, dar subliniază că nu va ieși din viața publică.

Ea mai spune că are în spate ani de muncă și merită să muncești pentru România.

Întrebată joi seara într-o emisiune la postul România TV cum a perceput atacurile și amenințările la adresa sa, Sevil Shhaideh a răspuns: ''La adresa mea, normal, să spunem, poate de așteptat. Ce a urmat după așa-zisele discuții, descoperiri, investigații nu a fost normal. Nu a fost ușor. Suntem o familie puternică, dar avem doi copii și pentru ei lucrurile care s-au întâmplat în ultima perioadă au un alt înțeles, nu reușesc să mai înțeleagă ce se întâmplă''.

Ea a relatat că le-a spus celor doi copii să stea liniștiți, să stea în casă, să nu mai iasă afară, să nu se mai uite la televizor. ''Am încercat, așa cum am putut noi, doi părinți, să protejăm doi adolescenți. (...) Eu nu sunt o funcție în stat, sunt un om simplu, un salariat, nu am pază, nu am SPP, nu am avut nici când eram ministru. Nu a fost ușor pentru noi'', a spus Sevil Shhaideh.

Întrebată dacă s-a gândit să se retragă din politică, din viața publică, ea a precizat că a muncit mulți ani și a susținut că ''merită să muncești pentru țară''. ''În condițiile în care pot să lucrez, pot să ajut, nu văd de ce aș face acest lucru. Când te duci acasă și te uiți în spate la toate realizările, la toată munca pe care ai făcut-o toți anii aceștia, spui: merită, țara asta merită să muncești pentru ea. Sau cel puțin așa gândim noi'', a mai spus Sevil Shhaideh.

Referitor la modul în care a primit familia vestea nominalizării și apoi a respingerii, Sevil Shhaideh a arătat că informația a venit de la televizor. Au fost ''surprinși, onorați, puțin timorați că nu înțeleg ce înseamnă această responsabilitate'', a detaliat ea. În ceea ce privește respingerea, ''asta este, probabil că așa a vrut Dumnezeu, mergem înainte'', a mai arătat Sevil Shhaideh.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Presiuni enorme asupra lui Ciolacu pentru dărâmarea Guvernului Orban! Miza? Ponta-premier!

2 Document / Ăștia ar trebui condamnați pe viață! / Peste 426 de milioane de euro, valoarea prejudiciilor din dosare…

3 VIDEO Utilajele cumpărate de ROMARM din China pentru fabricarea măștilor s-au stricat! Statul român n-a vândut…

4 O mare porcărie! Procurorul general Gabriela Scutea a dat vot nul la votul pentru desființarea Secției Specia…

5 VIDEO Prostituatele românce din Italia au ieșit la muncă cu termoscanere, mască și dezinfectant

recomandări

Te ia DNA: MIRICA CRISTIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing