Sexgate la Primăria Toronto. Primarul a avut o relație extraconjugală cu o consilieră VIDEO

Sexgate la Primăria Toronto. Primarul a avut o relație extraconjugală cu o consilieră VIDEO

Primarul oraşului Toronto din Canada, John Tory, a demisionat vineri după ce a recunoscut că a avut o relaţia extraconjugală cu o fostă angajată, mult mai tânără, potrivit AFP şi Reuters.

„În timpul pandemiei, am avut o relaţie cu o angajată din echipa mea într-un mod care nu corespunde standardelor pe care mi le-am impus în calitate de primar şi în calitate de tată", a spus el, în cadrul unei conferinţe de presă la primărie.

Prin urmare, am decis să renunţ la postul de primar pentru a avea timpul să reflectez la erori şi să facă ce este nevoie pentru a recâştiga încrederea familiei“, a adăugat John Tory.

John Tory

Reales în urmă cu mai puţin de patru luni pentru un al treilea mandat, el a anunţat că renunţă la funcţie la o oră după ce ziarul Toronto Star a publicat un articol despre această relaţie care a durat mai multe luni.

În vârstă de 68 de ani, John Tory a spus despre relaţie că a fost o "eroare gravă de judecată" şi a prezentat scuze opiniei publice, colegilor, soţiei şi familiei.

Potrivit primarului, relaţia „s-a încheiat de comun acord la începutul acestui an“, iar angajata a părăsit primăria.

El nu a dezvăluit identitatea angajatei, însă, potrivit unor surse citate de Toronto Star, a fost vorba de o femeie de 31 de ani care era consilieră.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”