Sfârșit cumplit pentru un român în Italia. Și-a tăiat gâtul cu flexul în timp ce renova un apartament

Sfârșit cumplit pentru un român în Italia. Și-a tăiat gâtul cu flexul în timp ce renova un apartament

De un sfârșit cumplit a avut parte un muncitor român în Italia. Bărbatul și-a pierdut viața în câteva clipe după ce un flex cu care lucra i-a secționat gâtul. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care victima a murit.

Poliția investighează tragedia FOTO Shutterstock

Tragedia a avut loc joi, 4 mai, în zona Tor di Quinto a orașului, informează Rai News, citată de rotalianul.com , într-un apartament în care bărbatul făcea lucrări de renovare. Ceilalți colegi de echipă au asistat neputincioși la acest incident șocant, neputând face nimic pentru a-i salva viața.

Poliția de Stat din cadrul Comisariatului Ponte Milvio a deschis o anchetă pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs tragedia. Conform primelor informații, muncitorul folosea un flex (polizor unghiular) în timpul lucrărilor de renovare. Din motive încă necunoscute, acesta i-ar fi scăpat din mâini și i-a tăiat gâtul. Victima a murit în câteva minute, în urma hemoragiei masive.

Colegii bărbatului au alertat imediat autoritățile, solicitând ajutor medical de urgență, dar situația era deja critică. Poliția investigheazăcauzele accidentului și pentru a stabili dacă bărbatul lucra în condiții de siguranță, mai precizează presa italiană. Polițiștii vor stabili dacă tragedia a fost un accident sau dacă ar fi putut fi evitată.

Român mort într-un accident produs pe M1, în Ungaria

Pe 3 mai 2023, o persoană a murit într-un accident produs pe autostrada M1, pe partea austriacă, în apropiere de Károlyháza, a anunțat Poliția din Győr-Moson-Sopron Vármegyei pe site-ul instituției.

Persoana decedată în accident este un român în vârstă de 28 de ani care conducea un autoturism cu remorcă pe autostrada M1, în direcția Hegyeshalom, pe 2 mai, în jurul orei 6.40. Când a ajuns la periferia localității Mosonmagyaróvár, a intrat într-un tractor cu remorcă aflat în fața sa și a fost prins sub camion . Nu este clar încă din ce cauză s-a produs accidentul. Românul a murit pe loc.

Circulația a fost blocată pentru mai multe zeci de minute pe partea afectată de accident. La ora 07.00, traficul a fost blocat complet pe autostradă.

Potrivit ePitesti.ro, românul lucra ca șofer pentru o firmă de transport din Argeș și se afla la volanul unei platforme care transporta autoturisme .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…