Shakira, despre melodiile ei împotriva lui Pique: Mai eficiente decât o ședință la psiholog VIDEO

Shakira, despre melodiile ei împotriva lui Pique: Mai eficiente decât o ședință la psiholog VIDEO

„Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o şedinţă la un psiholog sau un psihanalist", a declarat vedeta columbiană Shakira în cadrul primului ei interviu de la lansarea single-ului său de succes în care îl atacă pe fostul său partener, Gerard Piqué, relatează AFP.

Shakira vorbește despre piesa dedicată lui Pique / Foto: Arhivă

Shațira a spus că înregistrarea melodiei " BZRP Music Session #53 " a fost „o răbufnire" pentru ea. „Am intrat în studio cu o stare de spirit şi am ieşit cu alta.... a fost o răbufnire grozavă , necesară pentru vindecarea mea, pentru procesul meu de recuperare", a explicat ea.

„Nu cred că aş fi acolo unde sunt astăzi fără această melodie, fără capacitatea de a mă exprima, de a reflecta asupra durerii", a adăugat Shakira.

Potrivit cântăreţei columbiene, fiul ei, Milan, în vârstă de 10 ani, i-a sugerat să înregistreze cu producătorul argentinian Bizarrap. „Mi-a spus 'trebuie să faci ceva cu Bizarrap, el este zeul argentinian' ", a mai spus ea.

Shakira şi fostul fotbalist Gerard Piqué, în vârstă de 36 de ani, şi- au anunţat despărţirea în iunie anul trecut, după peste zece ani de relaţie. Ei au împreună doi copii, Milan şi Sasha.

„Mergi mult la sală, dar fă-ţi să muncească puţin şi creierul", „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo", „Un Rolex pentru un Casio", „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori" şi „Te-am depăşit şi de asta eşti acum cu cineva ca tine", sunt doar câteva dintre versurile piesei electro cu ritmuri latino, în care Shakira o atacă inclusiv pe noua parteneră a lui Piqué , spaniola Clara Chia, în vârstă de 23 de ani.

„BZRP Music Session #53" este cea de-a treia melodie dedicată separării cuplului , după „Te felicito" şi „Monotonia".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...