Shakira trebuia să fie iubita lui Sergio Ramos, nu a lui Pique. Afirmație stupidă a avocatului ei

Shakira trebuia să fie iubita lui Sergio Ramos, nu a lui Pique. Afirmație stupidă a avocatului ei

Pau Molins, avocatul Shakirei, a făcut o afirmaţie halucinantă în contextul scandalului în care este implicată cântăreața din Columbia în Spania. Artista a avut probleme cu Fiscul, drept pentru care a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare și la plata unei amenzi de peste 7 milioane de euro.

Pique și Shakira, de la iubire, la jigniri. Foto EPA EFE

Avocatul ei a dat vina pentru această situație pe faptul că Shakira s-a îndrăgosit de Gerard Pique, de la Barcelona, în loc să-l aleagă pe Sergio Ramos, de la Real Madrid. Potrivit lui Pau Molins, povestea de dragoste , care a durat 11 ani, dintre Shakira și fostul fotbalist a determinat-o pe aceasta să fie acuzată de șase acuzații de fraudă fiscală în loc de trei. Avocatul a declarat că persoanele fizice din Barcelona sunt supuse impozitului pe avere, în timp ce cele din Madrid au alt regim de taxare.

„Infatuarea Shakirei a costat-o milioane de euro. Dacă s-ar fi îndrăgostit de Sergio Ramos, ci nu de Pique, ar fi costat-o mult mai puțini bani. Se tot vorbește despre egalitatea tuturor spaniolilor, dar se pare că, dacă ești rezident în Catalonia, poți merge la închisoare pentru o infracțiune pentru care nu te-ar putea încarcera la Madrid”, a spus avocatul artistei din Columbia, potrivit hola.com.

Sergio Ramos, prins într-un scandal de care e total străin. Foto EPA EFE

Sergio Ramos, prins într-un scandal de care e total străin. Foto EPA EFE

El a declarat și că veniturile Shakirei nu ar fi trebuit să fie impozitate în Spania: „Cu artiștii internaționali este o provocare. Unde locuiesc ei dacă își petrec toată viața călătorind? În 2011, Shakira a făcut un turneu mondial și a vizitat 74 de țări. Este foarte complicat să determinăm unde ar trebui să își plătească impozitele”, a încheiat Pau Molins.

Shakira a ajuns la o înțelegere cu procurorii spanioli și a acceptat o pedeapsă de trei ani închisoare cu suspendare și o amendă de peste 7 milioane de euro. Cântăreața din Columbia a fost acuzată că a sustras de la plata impozitelor între 2012 și 2014 suma de 14,5 milioane de euro. Nu s-a declarat vinovată, dar a spus că acceptă să plătească amenda și pedeapsa pentru a-i scăpa pe copiii ei de trauma unui proces răsunător.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?