Shana, tânăra din Germania răpită de Hamas, este într-un spital din Gaza. Apelul disperat al mamei sale VIDEO

Shana, tânăra din Germania răpită de Hamas, este într-un spital din Gaza. Apelul disperat al mamei sale VIDEO

Un videoclip în care o tânără nemțoaică zace nemișcată într-un camion al teroriștilor Hamas a făcut înconjurul lunii în weekend. Părinții fetei au recunoscut-o după tatuajele vizibile și au crezut că este moartă. Ea s-ar putea afla însă într-un spital din Gaza, rănită grav.

Apelul disperat al mamei fetei FOTO Colaj Twitter (X)

Victima este Shani Nicole Louk, o tânără de 22 de ani, din Germania. Părinții ei sunt siguri că imaginile au fost filmate pe teritoriu palestinian. După ce a apărut o rază de speranță cum că ar fi rănită, nu decedată, mama ei, Ricarda Louk, a făcut un apel disperat, prin intermediul publicației BILD .

Într-un mesaj video, ea cere ajutor Guvernului Federal.

„Trebuie să acționați rapid și să o scoateți pe Shani din Fâșia Gaza! Fiecare minut este critic!”, spune femeia.

Noile detalii despre Shani

Familia ar fi primit vești despre spitalizarea fetei, în Fâșia Gaza.

„Acum avem dovezi că Shani este în viață, dar are o rană gravă la cap și este în stare critică. Fiecare minut este critic”, a transmis mama fetei.

Surse palestiniene le-au spus rudelor că tânăra de 22 de ani se află într-un spital Hamas. Ricarda Louk imploră autoritățile germane să îi ofere ajutor, cât mai rapid: „Nu ar trebui să ne certăm acum pe chestiuni de jurisdicție”.

Un alt indiciu despre fata dispărută a apărut anterior din orașul Gaza: cardul ei de credit a fost folosit duminică seara, într-un magazin din fața spitalului în care s-ar afla. Banii nu au putut fi retrași, dar Ricarda a primit un avertisment de la bancă, prin e-mail.

Înainte de atacul criminal al Hamas din Israel, tânăra germană, din orașul Ravensburg, a plecat să se distreze alături de iubitul ei mexican, Orion Hernández, și alți prieteni la festivalul de muzică electronică „Supernova”, organizat lângă Kibbutz Re’im.

La scurt timp după ora 7 dimineața, sâmbătă, palestinienii i-au atacat pe tinerii prezenți la festival, cu rachete, mitraliere și grenade de mână. Martorii oculari au raportat un masacru . Teroriștii au încercat să omoare cât mai mulți oameni. Cel puțin 260 de persoane au murit și mulți alții au fost răniți sau răpiți.

În timpul atacului terorist, Shani, și-a sunat familia. Mama sa a întrebat-o dacă există vreun buncăr în apropiere, înainte de a se închieia apelul.

Shani Louk ar fi fugit într-o parcare, alături de iubit și alți patru prieteni, cu toții dorind să fugă, cu două mașini. Persoanele din grup s-ar fi ascuns, apoi, în tufișuri și au scăpat, în siguranță, dar Shani și iubitul ei au dispărut.

Familia spune că nu a primit nicio informație de la Ministerul german de Externe. Contactată de BILD, instituția a răspuns că autoritățile germane cunosc cazul și sunt în contact cu colegii israelieni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat