Show cu flăcări și cuțite în platoul Chefi la Cuțite! Cum i-a impresionat un concurent pe chefi VIDEO

Show cu flăcări și cuțite în platoul Chefi la Cuțite! Cum i-a impresionat un concurent pe chefi VIDEO

Ediția cu numărul 10 din cel de-al 11-lea sezon Chefi la Cuțite a fost una spectaculoasă cu preparate inedite dar și un show cu flăcări și cuțite făcut de Bogdan Jurubiță.

FOTO Antena 1

Bogdan Jurubiță are 36 de ani și este din București. El este de profesie showman restaurant așa că a venit cu tot ce are mai bun pentru a-i surprinde pe cei trei chefi.

„La 18 ani, după terminarea liceului, am zis că trebuie să îmi câștig singur banii pentru hainele pe care mi le doream. Eram pasionat de haine de mic. Am primit următoarea ofertă, consilier de imagine într-un mall din București. Acest brand al nostru și-a deschis între timp și un restaurant. (...) Zi de zi avem burger de aur, antricot de aur”, a mărturisit tânărul, potrivit a1.ro .

El a venit cu un show inedit despre care a spus că este sigur că nu a mai fost făcut de altcineva pe platoul emisiunii. Bogdan a apărut în fața chefilor cu un show de magie cu flăcări ș cuțite. Cei trei jurați l-au urmărit captivați pe tot parcursul numărului extrem de periculos.

„N-am cuvinte decât de laudă! Să faci treaba asta în fața clienților necesită o anumită atenție la detalii. Mă bucur că există și latura asta a bucătăriei astăzi!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”