Show fabulos cu culturiștii români în avion: Imaginile fac înconjurul lumii VIDEO

Show fabulos cu culturiștii români în avion: Imaginile fac înconjurul lumii VIDEO

Că România are niște rezultate remarcabile în materie de culturism și fitness știam deja, Adevărul enumerând aici ultimele performanțe obținute de federația condusă de Gabriel Toncean. Ceea ce am aflat acum, în premieră, e că sportivii români, practicanți de culturism și fitness sunt și foarte creativi.

Aflați în drum spre Spania, unde vor participa la Campionatul European, componenții lotului național au făcut show în avion, spre bucuria pasagerilor alături de care au călătorit. Imaginile au fost oferite de Federația Română de Culturism și Fitness și s-au viralizat, în ultimele ore.

Culturism jpg

Performanță la înălțime! La cererea pasagerilor, lotul național al României a făcut o demonstrație de forță în drumul spre Campionatul European de Culturism și Fitness. Suntem pregătiți să punem România pe podium. Hai România!“, a scris pagina de Facebook a federației, publicând imaginile de mai jos.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”