Și-a ucis sosia găsită pe Instagram cu 50 de lovituri de cuțit. Motivul șocant pentru care o tânără a comis crima

Și-a ucis sosia găsită pe Instagram cu 50 de lovituri de cuțit. Motivul șocant pentru care o tânără a comis crima

O tânără germano-irakiană de 23 de ani a vrut să-și însceneze moartea, dar pentru asta avea nevoie de o victimă. Astfel, ea și-a căutat o sosie pe Instagram și, împreună cu un prieten, au ucis-o pe tânără. Astfel, a reușit să își convingă familia și autoritățile că ea este cea care a murit.

FOTO Shutterstock

Corpul tinerei plin de sânge a fost găsit în august, anul trecut, într-un Mercedes parcat în Ingolstadt, în sudul Germaniei. Rapoartele polițiștilor au identificat-o inițial pe victimă ca fiind Sharaban K, o cosmeticiană de 23 de ani din Munchen, cu rădăcini irakiene.

Chiar dacă unii membri ai familiei lui Sharaban K au confirmat identitatea cadavrului, un raport al autopsiei întocmit a doua zi a ridicat semne de întrebare cu privire la identitatea acesteia.

În cele din urmă, victima a fost identificată ca fiind Khadidja O., o bloggeriță frumoasă din Heilbronn, în landul vecin Baden-Württemberg, de asemenea în vârstă de 23 de ani, potrivit The Guardian .

Asemănarea dintre cele două tinere era izbitoare, ambele având părul lung, negru și drept, cu tenul asemănător și machiaj puternic.

A ademenit-o cu produse cosmetice

Împreună cu un kosovar în vârstă tot de 23 de ani, numit Sheqir K., Sharaban K. a fost arestată preventiv de poliția bavareză la 19 august 2022. Autoritățile nu au spus nimic public în legătură un posibil motiv al crimei, până în această săptămână.

Investigațiile ne-au făcut să presupunem că inculpata a vrut să se ascundă din cauza unei dispute familiale și și-a înscenat propria moarte în acest scop”, a declarat luni dimineață Veronika Grieser de la procuratura din Ingolstadt.

Poliția mai spune că mai multe femei care îi semănau au fost contactate de Sharaban K, care opera pe site-urile de socializare sub numeroase pseudonime, în săptămâna dinaintea crimei. „Prin diverse promisiuni, ea a încercat să determine întâlniri, ceea ce inițial nu a avut succes”, a declarat Grieser.

Dar Khadidja O a acceptat să se întâlnească, ademenită de ceea ce Süddeutsche Zeitung a relatat că ar fi fost o ofertă de produse cosmetice. Sheqir K și Sharaban K ar fi luat-o cu mașina de la apartamentul ei în ziua crimei. Într-o zonă împădurită între Heilbronn și Ingolstadt, cei doi ar fi inventat un pretext pentru ca femeia algeriană să iasă din vehicul și ar fi înjunghiat-o mortal.

Ucisă cu 50 de lovituri de cuțit

Arma crimei nu a fost găsită, dar dovezile sunt copleșitoare”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, Andreas Aichele, pentru tabloidul Bild. „Victima a fost ucisă cu peste 50 de lovituri de cuțit, cu fața complet desfigurată”.

Procurorii susțin că cei doi au ridicat apoi victima pe bancheta din spate a Mercedesului lor și au condus până la Ingolstadt, parcând mașina într-o zonă rezidențială liniștită de pe malul Dunării, unde a fost descoperită de părinții lui Sharaban K cu puțin înainte de miezul nopții, pe 16 august 2022.

Deși investigațiile erau în curs de desfășurare și mai trebuiau interogați și alți martori, la 26 și 27 ianuarie au fost emise mandate de arestare împotriva lui Sheqir K și Sharaban K, a declarat purtătorul de cuvânt al procuraturii din Ingolstadt. Cei doi riscă pedepse pe viață dacă vor fi condamnați.

Nu întâlnești un caz ca acesta în fiecare zi, mai ales cu o întorsătură atât de spectaculoasă. În ziua în care am găsit cadavrul, nimic nu ne pregătea pentru această evoluție”, a spus Aichele pentru Bild.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro