Și dacă omul ăsta are dreptate?

Și dacă omul ăsta are dreptate?

Reportaje-Live : OARE DOAR CATIVA AUZIM ALARMELE? INCHIDETI BRASOVUL...

„Mi-a scos Google de la naftalina pozele de acum doi ani. Am ramas vreo 10 minute cu ochii la acele poze gandindu-ma cat de multe s-au schimbat. Acum doi ani eram in vacanta cu copiii intr-o tara superba. Anul acesta nici macar nu mi-am mai pus problema unei vacante. Din pacate situatia devine exploziva din punct de vedere economic si sunt o gramada de lucruri de pus la punct.

Aveti grija de voi. Sunt forte externe Romaniei si Europei care desfasoara un adevarat razboi hibrid si de fake news incercand sa convinga populatia ca virusul nu este serios sau ca nu este grav. Nivelul de manipulare a ajuns atat de departe incat a devenit o chestiune de siguranta nationala si o problema majora a Europei si SUA. Autoritatile ar trebui sa iasa public si sa explice populatiei ce se intampla. In background Romania va gazdui comandamentul NATO pentru zona balcanica si trupe din Germania sunt dislocate in tarile baltice si Romania. Sa explice autoritatile si faptul ca serviciile de informatii (inclusiv romanesti) lucreaza in doua schimburi.

De ce toate acestea? Care e scopul acestui razboi hibrid?

Cu cat prapastia dintre autoritati si populatia ignoranta este mai mare cu atat va fi mai greu de gestionat totul si prin urmare virusul va face prapad. Imaginati-va cat de puternice sunt aceste forte daca au reusit sa provoace revolte, haos si distrugeri sub diferite pretexte in SUA, UK, Germania unele dintre cele mai stabile democratii din lume. Va las pe voi sa ghiciti cine este in spatele acestor destabilizari.

Suntem la inceputul unor schimbari economice si sociale de mare amploare. Virusul acesta este doar declansatorul pentru toate problemele latente pe care societatile le aveau inainte. Europa va trece prin mari provocari.

Eu nu sustin blocarea economiei cum isi imagineaza unii. Nici vorba. Insa sustin carantine foarte dure pe zone de focar si incerc sa contracarez cumva bombardamentul cu fakenews legat de COVID. Din pacate ma tem ca este prea tarziu si cred ca in maxim 2 saptamani ajungem la 1000 cazuri pe zi...si din pacate Brasovul nu arata deloc bine.

Aici regasiti si un timelaps cu Covid vs Influenza sau Malaria.

Si cu asta inchei si ultima postare pe tema Covid. Cine are urechi sigur a auzit pana acum iar cine nu...noroc si sanatate.”

TEMPLATE CREDITS

Bar chart race  by Flourish team


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”