Și doamna a „asexuat” cu Borcea?

Și doamna a „asexuat” cu Borcea?

Fostul acționar dinamovist, Cristi Borcea, este cunoscut pentru faptul că este un adevărat cuceritor. Omul de afaceri pare mai liniștit la al treilea mariaj, cel cu Valentina Pelinel. Cei doi soți au 3 copii, dar afaceristul mai are un copil cu o femeie despre care nu se vorbește foarte mult, dezvăluie playsport.ro .

Avocata cu care Cristi Borcea are un copil. A cunoscut-o în timpul căsniciei cu Mihaela
Omul de afaceri a avut multe aventuri în timpul primei căsnicii, cu Mihaela. Mariajul avea să se termine după ce fostul dinamovist a cunoscut-o pe Alina Vidican, cu care avea să se însoare pentru a doua oară. Puțină lume știe, însă, că Borcea a mai avut o relație, mai puțin mediatizată. Borcea s-a iubit cu o avocată, pe numele ei Simona Dana Voiculescu. Cei doi s-ar fi iubit intens, deși cel care a condus Dinamo încă era însurat cu prima lui nevastă.

Mai mult, în 2008, femeia a născut o fetiță, Andreyna Carolyn Christine, iar tatăl ei este Cristi Borcea. Cei doi nu au rămas împreună, iar Borcea avea să divorțeze de Mihaela, în 2011, pentru a se căsători, în același an, cu Alina Vidican, mai scrie playsport.ro .




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...