„Și uite așa s-a blocat traficul în orașe”/Panourile cu Mădălina Ghenea în costum de baie au împânzit Italia

„Și uite așa s-a blocat traficul în orașe”/Panourile cu Mădălina Ghenea în costum de baie au împânzit Italia

Mădălina Ghenea este protagonista unui pictorial incendiar pentru un brand de lenjerie intimă și costume de baie. Panourile publicitare cu frumoasa româncă au împânzit Italia, iar admiratorii actriței n-au mai contenit cu laudele.

Model și actriță, Mădălina Ghenea a reușit să câștige un loc aparte în inimile admiratorilor cu farmecul ei cu adevărat irezistibil.

Superba olteanca a postat pe Instagram mai multe filmulețe și poze, însoțite de următorul mesaj: „Să arăt familiei mele aceste panouri publicitare care apar în toată Italia este un vis împlinit. Sunt atât de mândră de noua mea campanie cu Yamamay, realizată în colaborare cu casa mea de producție. Vă mulțumesc!”.

Mădălina a realizat niște cadre spectaculoase pentru cea mai nouă campaniei a ei, iar imaginile în costum de baie i-au uimit pe internauți.

Unii dintre ei au glumit și i-au transmis că se va face „vinovată” de câteva accidente în trafic.

„Vor fi ceva accidente, dar măcar se vor bucura de priveliște”, „Cine va mai fi atent la trafic acum?”, „Asta înseamnă mai multe accidente!”, „Și uite așa s-a blocat traficul orașe”, au scris unii dintre urmăritorii Mădălinei.

„Olteanca mea superbă!”, „Ești perfectă!”, „Divină!”, „Dumnezeu te-a făcut așa frumoasă cu un motiv!”, „Artă!”, „Cât de sexy! Aș putea să mă uit la acest panou toată ziua!”, au fost alte mesaje postate de internauți.

Mădălina Ghenea este extrem de iubită și apreciată în Italia, țară care i-a devenit casă încă din adolescență. Românca are peste 1,2 milioane de fani pe contul de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze imagini în ipostaze provocatoare sau apariții spectaculoase de pe covorul roșu.


Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...