Sibiu: A înapoiat banii luați, după ce s-a văzut la televizor și pe rețelele de socializare

Sibiu: A înapoiat banii luați, după ce s-a văzut la televizor și pe rețelele de socializare

Un tânăr a înapoiat banii uitați de o femeie într-un bancomat din Sibiu, imediat după ce s-a văzut la televizor și pe rețetele de socializare, unde a fost difuzată filmarea surprinsă de camerele de supraveghere ale băncii și dată publicității de către polițiști, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri AGERPRES.

"În seara zilei de 22 august, în urma vizionării imaginilor pe rețelele de socializare, bărbatul necunoscut a contactat victima și i-a returnat întreaga sumă de bani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Mârșa", se arată în comunicat.

Poliția a anunțat că bărbatul a scăpat de dosar penal, după ce a restituit toți cei 2.500 de lei, uitați de sibiancă în fanta unui bancomat.

Inițial, femeia s-a plâns polițiștilor că i-au fost furați banii, după care imaginile cu bărbatul care ia banii din bancomat au fost difuzate, pentru ca cetățenii să îl poată identifica.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...