Sibiu: Carmen Iohannis, în vizită cu elevii săi la copiii cu dizabilități, în cadrul săptămânii "Școala altfel"

Sibiu: Carmen Iohannis, în vizită cu elevii săi la copiii cu dizabilități, în cadrul săptămânii "Școala altfel"

Soția președintelui țării, Carmen Iohannis, a fost miercuri împreună cu elevii săi în vizită la copiii cu dizabilități din centrul "Prichindelul", după ce în urmă cu o zi i-a vizitat pe minorii bolnavi de la Spitalul Dr. Bagdazar din Sibiu, în cadrul săptămânii ''Școala altfel'', potrivit postărilor de pe pagina sa de Facebook.

 Carmen Iohannis s-a implicat recent în ajutorarea copiilor diagnosticați cu autism și a subliniat că aceștia nu trebuie tratați în mod diferențiat. 

"E important să nu avem prejudecăți de niciun fel. Toți copiii sunt ai noștri. Toți suntem cu probleme, niciunul nu e lipsit de probleme. Trebuie să ne acceptăm unii pe alții așa cum suntem (...), să ne iubim. Asta ne este menirea. (...) Trebuie să-i tratăm ca pe niște copii cu mari perspective, să-i iubim (...) ca făcând parte din familia noastră sau dintre prietenii noștri. Nu trebuie să facem niciun fel de diferență", a spus luna trecută Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis este dirigintă și profesoară de limba engleză la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu și preferă să-și implice deseori elevii în activități creative sau în campanii umanitare. Anul trecut, ea și elevii săi au alergat la un maraton local, pentru a ajuta copiii prematuri, internați în spitalul din Sibiu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

3 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 Cele trei nume luate în considerare de PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează