Sibiu: Carmen Iohannis, în vizită cu elevii săi la copiii cu dizabilități, în cadrul săptămânii "Școala altfel"

Sibiu: Carmen Iohannis, în vizită cu elevii săi la copiii cu dizabilități, în cadrul săptămânii "Școala altfel"

Soția președintelui țării, Carmen Iohannis, a fost miercuri împreună cu elevii săi în vizită la copiii cu dizabilități din centrul "Prichindelul", după ce în urmă cu o zi i-a vizitat pe minorii bolnavi de la Spitalul Dr. Bagdazar din Sibiu, în cadrul săptămânii ''Școala altfel'', potrivit postărilor de pe pagina sa de Facebook.

 Carmen Iohannis s-a implicat recent în ajutorarea copiilor diagnosticați cu autism și a subliniat că aceștia nu trebuie tratați în mod diferențiat. 

"E important să nu avem prejudecăți de niciun fel. Toți copiii sunt ai noștri. Toți suntem cu probleme, niciunul nu e lipsit de probleme. Trebuie să ne acceptăm unii pe alții așa cum suntem (...), să ne iubim. Asta ne este menirea. (...) Trebuie să-i tratăm ca pe niște copii cu mari perspective, să-i iubim (...) ca făcând parte din familia noastră sau dintre prietenii noștri. Nu trebuie să facem niciun fel de diferență", a spus luna trecută Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis este dirigintă și profesoară de limba engleză la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu și preferă să-și implice deseori elevii în activități creative sau în campanii umanitare. Anul trecut, ea și elevii săi au alergat la un maraton local, pentru a ajuta copiii prematuri, internați în spitalul din Sibiu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

4 „Zeiţa Mamă” a unei secte din SUA a fost găsită mumificată după ce a băut argint coloidal ca leac anti-COVID-1…

5 Expo-nuri în Poliția Română?