Sibiu: Directoarea DGASPC confecţionează personal viziere de protecţie pentru proprii angajaţi

Sibiu: Directoarea DGASPC confecţionează personal viziere de protecţie pentru proprii angajaţi

Directoarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu, Laura Vîlsan, este primul director al unei instituţii din Sibiu care în mod voluntar face viziere pentru proprii angajaţi, cu scopul de a-i proteja atât pe aceştia, dar mai ales pe beneficiarii din centre de o posibilă infectare cu noul coronavirus.

"Implicarea este cuvântul de ordine al acestui an!! Fără implicarea tuturor nu reuşim să depăşim situaţia aceasta gravă în care ne aflăm cu toţii! Doar împreună reuşim!" a declarat joi, pentru AGERPRES, directoarea Laura Vîlsan.

Aceasta s-a alăturat echipei de voluntari care fac viziere în Sibiu, pentru cadrele medicale şi nu numai.

Întrebată ce a determinat-o să înceapă să confecţioneze viziere de protecţie în timpul liber, Laura Vîlsan a spus: "Eu am zis că prin puterea exemplului se pot întâmpla multe lucruri interesante. Şi asistenţa noastră socială are nevoie de sprijin, pentru că angajaţii noştri se duc acasă, vin în contact cu diverse persoane, după care se întorc în centre."

Directoarea DGASPC Sibiu şi-a propus să confecţioneze câteva sute de viziere pentru proprii angajaţi.

"După programul de lucru, timp de aproape 5 ore am confecţionat viziere pentru angajaţii DGASPC Sibiu pentru că siguranţa şi protecţia lor înseamnă protejarea şi sănătatea beneficiarilor instituţionalizaţi!", a scris Laura Vîlsan pe pagina personală de Facebook.

Laura Vîlsan spune că a comandat peste o mie de măşti pentru protecţia angajaţilor. AGERPRES / (A - autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”