Sibiu: ''Mici crime conjugale'', premiera lunii martie pe scena Teatrului ''Radu Stanca''

Sibiu: ''Mici crime conjugale'', premiera lunii martie pe scena Teatrului ''Radu Stanca''

Spectatorii sunt invitaţi pe 19 şi 20 martie la premiera spectacolului ''Mici crime conjugale'', care va avea loc la Sala Mare a Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Iubitorii de drame şi de poveşti de iubire sunt invitaţi pe 19 şi 20 martie la premiera spectacolului "Mici crime conjugale", care va avea loc la Sala Mare a TNRS. După ce Gilles îşi pierde memoria în urma unui accident casnic, soţia sa, Lisa, îl ajută să redescopere casa, să-şi redescopere existenţa, dar şi viaţa conjugală, pentru ca, eventual, ambii să şi-o reconsidere. Problemele de comunicare şi diferenţele majore de percepţie a vieţii şi a relaţiei lor de cuplu, ce trebuiau lămurite şi împărtăşite, capătă astfel o nouă anvergură. Spectacolul are la bază piesa omonimă scrisă de apreciatul autor Eric-Emmanuel Schmitt şi îi are în distribuţie pe Diana Fufezan şi Adrian Matioc", se precizează în comunicat.

În martie, teatrul sibian prezintă 13 spectacole în Sala Mare şi la Fabrica de Cultură IACM Construcţii - Sala "Lulu". Premierele Scenei Digitale din luna martie sunt "Femei", concept semnat Raluca Iani şi "Zeul carnagiului", regia Bogdan Sărătean, alături de spectacolul-cadou "Orhidee" de Pippo Delbono, oferit abonaţilor platformei. De asemenea, în luna martie vor fi difuzate în direct trei spectacole pe Scena Digitală pentru cei care nu pot participa la spectacolele din sălile de teatru. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani

5 „O desfrânată ieftină” / Așa o descrie Claudia Pătrășcanu pe Bianca Drăgușanu