Sibiu: Pasagerii au ieşit la timp dintr-un autobuz al cărui motor a luat foc

Sibiu: Pasagerii au ieşit la timp dintr-un autobuz al cărui motor a luat foc

Toţi pasagerii au reuşit să iasă la timp dintr-un autobuz al cărui motor a luat foc miercuri, pe o stradă din municipiul Sibiu, a informat Inspectoratul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

"Două echipaje de pompieri militari şi un echipaj SMURD din cadru ISU Sibiu au intervenit de urgenţă în municipiul Sibiu, şoseaua Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autobuz transport persoane. Toţi pasagerii din autobuz s-au autoevacuat în siguranţă. Incendiul a fost lichidat prompt de către pompieri militari. Acesta a afectat compartimentul motor", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Conform unei precizări ulterioare a reprezentantului ISU Sibiu, este vorba de 30 de pasageri care se aflau în autobuz la momentul izbucnirii incendiului.

De asemenea, potrivit sursei citate, "cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric". AGERPRES / (AS - autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...