Sibiu: Petrecere cu peste 40 de persoane, întreruptă de poliţişti

Sibiu: Petrecere cu peste 40 de persoane, întreruptă de poliţişti

O petrecere la care participau peste 40 de persoane a fost întreruptă, sâmbătă seară, de poliţişti, aceştia aplicând amenzi în valoare de 25.500 de lei, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Potrivit sursei citate, petrecerea avea loc într-un imobil din oraşul Agnita, aceasta fiind oprită în urma unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita, sprijiniţi de cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale Sibiu.

Astfel, au fost depistate, identificate şi sancţionate contravenţional pentru participarea la activităţi în spaţii pentru care s-au impus restricţii/ interdicţii 43 de persoane, valoarea amenzilor fiind de 25.500 lei. AGERPRES/ (AS- editor: Anamaria Constantin, editor online: Gabriela Badea)


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?