Sibiu: Procurorii cercetează decesul unui băieţel în vârstă de şase ani

Sibiu: Procurorii cercetează decesul unui băieţel în vârstă de şase ani

Procurorii cercetează cauzele decesului unui băieţel în vârstă de şase ani, din localitatea Brădeni, judeţul Sibiu, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

"La data de 4 februarie, în jurul orei 9,30, prin apel 112, un bărbat din localitatea Brădeni a sesizat IPJ Sibiu cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 6 ani, este decedat. De îndată, a fost constituită o echipă de cercetare formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-au deplasat la locuinţa indicată, unde, într-o cameră a locuinţei, pe un pat, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui copil, în vârstă de 6 ani, fiul apelantului. Trupul copilului a fost preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. În prezent, tatăl copilului este audiat cu privire la cele constatate de echipa de cercetare", se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Potrivit Poliţiei, cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, efectuându-se cercetări, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi încadrării juridice a faptei, pentru aplicarea măsurilor legale în consecinţă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...