Sibiu: Protest autorizat timp de șase ore; pe traseu, sediul PSD, Prefectura și casa președintelui Iohannis

Sibiu: Protest autorizat timp de șase ore; pe traseu, sediul PSD, Prefectura și casa președintelui Iohannis

Primăria Municipiului Sibiu a anunțat că a avizat un protest care va avea loc miercuri, timp de șase ore, pe un traseu pe care s-a mărșăluit și la Revoluție în 1989, manifestanții urmând să treacă prin fața sediului PSD, al Prefecturii, dar și prin fața casei președintelui Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

Organizatorii protestului susțin că vor ieși în stradă "împotriva ordonanțelor privind grațierea și amnistia".

"Primăria Sibiu a primit o cerere pentru avizarea unei adunări pe domeniul public în data de 1 februarie. Organizatorii declară că scopul este un protest împotriva ordonanțelor privind grațierea și amnistia. Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a analizat și a aprobat desfășurarea protestului pe domeniul public în data de 1 februarie, în intervalul orar 17 — 23, pe următorul traseu: Piața Mare — str. N. Bălcescu — str. Andrei Șaguna — Instituția Prefectului — str. A. Șaguna — Piața Unirii — Calea Dumbrăvii — b-dul Mihai Viteazu — str. Rahovei — str. Semaforului — str. Ștefan cel Mare — str. Bâlea — str. Hermann Oberth — str. Constituției — str. General Magheru — str. Avram Iancu — Piața Mare", se arată în comunicatul Primăriei Sibiu.

Și marți seara, 5.000 de sibieni au manifestat pe același traseu din municipiu, scandând lozinci anti-PSD și cerând demisia Guvernului și organizarea de alegeri anticipate.

AGERPRES / (A, AS — autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...