Sibiu: Recital inedit de operă, în premieră la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri, în munţii Făgăraşului

Sibiu: Recital inedit de operă, în premieră la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri, în munţii Făgăraşului

Pentru prima dată, cinci artişti vor susţine un recital de operă pe terasa unei cabane la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine în munţii Făgăraşului, cu scopul de a promova acest gen muzical în cele mai inedite locuri, potrivit organizatorilor evenimentului.

"Mâine (miercuri n.r.) dimineaţă vom susţine un mic recital de operă din seria 'Take an Opera Break', la Bâlea Lac, la ora 9,30-10,00. Este o premieră", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Filarmonicii Sibiu, Laurenţiu Străuţ.

Potrivit sursei citate, recitalul de operă va fi susţinut de către sopranele Andreea Pîrvulescu, Antonia Beteag şi Sandra Eliza Bărănescu, tenorul Andrei Dumitrescu, baritonul Cătălin Moţei şi pianistul Ovidiu Părjol.

Cei cinci artişti vor putea fi văzuţi de public şi miercuri seara, de la ora 18,00, pe esplanada Filarmonicii din municipiul Sibiu, într-un concert de gală, unde vor interpreta piese celebre din repertoriul de operă şi operetă.

Acest eveniment inedit face parte din Sibiu Opera Festival. AGERPRES / (A, AS - autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa foto: Filarmonica de Stat Sibiu/Facebook.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Comentator turc de la CM, schimbat în timpul meciului după ce a rostit numele „interzis” al unei legende a Turciei

2 Un stick descoperit în anusul unui agent FSB arestat de ucraineni arată cum a ajuns Ungaria un hub al spionajului rusesc

3 Foarte interesante amănunte!

4 Lumea interlopă este în doliu

5 „Vladimir Putin a căzut pe scări și a făcut pe el”