Sibiu: Şoferul care a fugit după ce a provocat accidentul de pe A1 cu opt răniţi, a fost reţinut de Poliţie

Sibiu: Şoferul care a fugit după ce a provocat accidentul de pe A1 cu opt răniţi, a fost reţinut de Poliţie

Şoferul care a fugit după ce a provocat accidentul de pe autostrada A1 cu opt răniţi a fost reţinut în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică de poliţişti, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), Elena Welter.

După ce a fugit de la locul accidentului, şoferul s-a ascuns într-un bar, unde a fost găsit de către poliţişti.

"Azi noapte, in jurul orei 0,30, conducătorul auto care a produs accidentul de pe DJ 106B a fost prins şi reţinut. Bărbatul, in vârstă de 34 de ani, din Şura Mică, a fost depistat intr-un bar de pe raza localităţii Slimnic. În momentul depistării, rezultatul testării alcoolscopice a fost de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge", a precizat Elena Welter.

Potrivit sursei citate, din cele 12 persoane care se aflau în momentul accidentului în microbuzul lovit, opt au fost internate în spitalele din Sibiu, pentru îngrijiri medicale. Printre cei opt răniţi din accident, se numără şi doi copii, care au fost transportaţi la Spitalul Clinic de Pediatrie cu leziuni uşoare, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În urma accidentului rutier de sâmbătă seara, de pe A1, s-a deschis un dosar penal.

"În cauză, s-a deschis dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului. Faţă de conducătorul auto care a provocat accidentul s-a luat măsura reţinerii 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un microbuz în care se aflau 12 persoane . După impact, şoferul a abandonat maşina şi a fugit pe câmp, potrivit IPJ Sibiu. AGERPRES / (AS - Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale